Dark Technology Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 Szkice wrzucę jak narysuje w końcu innego kuca bo jak narazie wyrysowałem tylko swoje oc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Cześć! Nie przejmuj się - każdy robi ortografy, i choć to działa na mnie jak płachta na była, to nie każdy musi być orłem . Szkoda że nie słuchasz muzyki - w końcu to Magia, ale cóż, o gustach się nie dyskutuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 28.03.2017 at 14:51 Dark Technology napisał: Witam wszystkich nazywam się Kazimierz Drożak mam 18 lat mieszkam w Gdańsku , zaczołem interesować się My Litlle Pony od ponad roku. Gram w mass effecta, x- coma. Interesuję się militariami. Moje hobby to modelarstwo, gry bitewne, Robotyka i elektronika. Lubię robić szkice kucy, czasem zdążą mi się rysować też na komputerze. Jestem katolikiem i patriotom. Popieram PiS gdyż to mniejsze zło . Forum znalazłem jakiś czas temu ale dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować. Jestem patriotom i antyortografistom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się