Altius Volantis Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Cześć kucyki . Powiedzcie mi z własnego doświadczenia, bo to moja 1. premiera - podobno zawsze są streamy z Discovery Family, tak? Po drugie - premiera jest tylko w USA? Bo wtedy to jest 11.30 am, czyli u nas noc, czy np. Premiera jest też w Wielkiej Brytanii? Sorki, świeży jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Jeśli mnie pamięć nie myli, zawsze streamy z serialu według naszego czasu zaczynał się o 17:30. 15 kwietnia warto wejść na FGE lub EqD, bo tam zawsze napiszą o nadchodzących streamach . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Hm ja oglądałem już jedną premierę na żywo, i było to na kanale BronyDE. Odcinki są tam puszczane po angielsku. Live z tej premiery zaczyna się 15 Kwietnia o 17:30 (Nie myli cię pamięć @The Silver Cheese ) Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=i9XeCYyT6iM <-- Link do live'a Spoiler Ale mu reklamę zrobiłem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 http://www.bronystate.net/ ja będę oczekiwał na tej stronie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Kwiecień 23, 2017 Share Napisano Kwiecień 23, 2017 A kiedy będzie premiera nowych odcinków z polskim dubbingiem? Coś wiadomo w tej sprawie? Na razie nie oglądam nowych odcinków, czekam na dubbing. Napisy mi nie podchodzą, bo albo skupiam się na filmie, albo czytam napisy i mi film umyka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 23, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2017 A kiedy będzie premiera nowych odcinków z polskim dubbingiem? Coś wiadomo w tej sprawie? Na razie nie oglądam nowych odcinków, czekam na dubbing. Napisy mi nie podchodzą, bo albo skupiam się na filmie, albo czytam napisy i mi film umyka... Pewnie czerwiec-lipiec na MiniMini+. Nie ma na razie żadnych oficjalnych informacji. Rainbow Leon + Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się