Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 (edytowany) może się poznamy? mam na imię Patryk interesuje się programowaniem jestem fanem MLP moja ulubiona postać to Rainbow Dash mój ulubiony czarny charakter to Nightmare Moon moja ulubiona księżniczka to Luna Edytowano Czerwiec 11, 2017 przez Dashe 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Witam Patryka serdecznie na forum. Na start życzę tobie dobrze spędzonego tu czasu oraz wielu znajomych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Witamy na forum!!! Standardowo kilka pytań: 1 Jak zaczeła się twoja przygoda z mlp? 2 Ulubiona gra? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Witam cię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 1 minutę temu Poszukiwacz15 napisał: Witamy na forum!!! Standardowo kilka pytań: 1 Jak zaczeła się twoja przygoda z mlp? 2 Ulubiona gra? 1.No to tak moja przygoda z mlp zaczęła się dosyć nie dawno po tym jak zobaczyłem Rainbow factory fanfika (Grimdarka) na yt i go odsłuchałem potem zaczołem się interesować mlp o obejrzałem kilka sezonów no i tak sie moja przygoda zaczęła 2. Nie wiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Witaj na forum i propsuje za ulubione postacie. A teraz dwa pytanka: 1 ile masz lat? 2 jakiej muzyki słuchasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 1 minutę temu Dark Technology napisał: Witam cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 2 minuty temu Perszing napisał: Witaj na forum i propsuje za ulubione postacie. A teraz dwa pytanka: 1 ile masz lat? 2 jakiej muzyki słuchasz? 1.Mam 13 lat 2.Słucham głównie Pegasus Device i kilka coreverów soni o mlp ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Witaj na forum, miejmy nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Nie pisz posta pod postem bo Cię za to zjedzą. Baw się dobrze, czy coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Przeczytaj regulamin, nie używaj tylu emotek na raz, nie pogrubiaj czcionki bez powodu, bo to kiepsko wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 godzinę temu Ziemowit napisał: Przeczytaj regulamin, nie używaj tylu emotek na raz, nie pogrubiaj czcionki bez powodu, bo to kiepsko wygląda. Spoiler Miłe powitanie... Witam serdecznie na forum! Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił! Interesujesz się programowaniem. Zaprogramowałeś coś fajnego? Jest osobny dział dla fanów elektroniki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Hej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 Witaj mój kolejny imienniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 13, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2017 16 godzin temu Patutu napisał: Witaj mój kolejny imienniku. ???????????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Czerwiec 13, 2017 Share Napisano Czerwiec 13, 2017 Imiennik to osoba o tym samym imieniu jakbyś nie wiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 13, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2017 XD ok spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Arla Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witam, witam! Sama jestem nowa na forum, ale ok XDDD Jestem Karolina (szczerze nienawidzę swojego imienia). Moimi ulubionymi postaciami są Rainbow i Starlight, ale lubię też Flutterhy, Twilight i wgl. XD Interesuję się śpiewem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 godzinę temu Princess Arla napisał: Witam, witam! Sama jestem nowa na forum, ale ok XDDD Jestem Karolina (szczerze nienawidzę swojego imienia). Moimi ulubionymi postaciami są Rainbow i Starlight, ale lubię też Flutterhy, Twilight i wgl. XD Interesuję się śpiewem Polecam stworzyć nowy temat ;3 A i ten Witaj droga klaczy [to aby poprawnie gramatycznie?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się