Popularny post. Cahan Napisano Czerwiec 23, 2017 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 23, 2017 (edytowany) Witajcie, kochani! W końcu udało nam się wydać numer zaplanowany na grudzień. Wszystko to przez pewne problemy wewnątrzredakcyjne, o których wolę nie mówić na forum publicznym. Jeśli zastanawiacie się czy przeszliśmy na tryb roczny - nie, nie przeszliśmy i aktualnie nie wiem jaki los czeka Equestria Times, jednak na pewno będą to spore zmiany. Coś się kończy, coś się zaczyna i wraz z czternastym numerem naszego magazynu przyjdzie nam pożegnać znanych, kochanych i lubianych redaktorów naczelnych - Dolara i Mactera. Zaszczytem było z nimi pracować i na pewno ich odejście ze stanowisk będzie dla nas dużą stratą. Skoro podzieliłam się z Wami nowiną smutną, to czas na wiadomość radosną - w nowym numerze Equestria Times przeczytacie wywiad z Miśkiem, człowiekiem-legendą, którego lektoraty biją rekordy popularności w polskim fandomie, obszerny artykuł o Konioziemskich Dziewczynach mojego autorstwa i recenzje obrazków forumowego grafika, czyli Uszatki. Zapraszam do czytania Cahan LINK DO NUMERU: https://issuu.com/equestriatimes/docs/014 Edytowano Czerwiec 23, 2017 przez Macter4 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się