sergey_93 Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Dobryj Chciałem sie przywitać z racji tego, że od dawna ogladam kucyki i anime, ale jakos zwlekałem z założeniem konta :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Witam serdecznie w naszej kucykowej loży. Jako że jesteś nowicjuszem, w zgodzie z tradycją tego forum chciałbym zadać ci Pytania: 1. Ulubiony kucyk? 2. Ulubiony gatunek muzyki? 3. Ulubiony sezon? 4. Ulubiona gra/film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 привет товарищ Witajcie na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Witajta na forume! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, żen ie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się