Syiten Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 hej widziałem, że ludzie powoli organizują meety w swoich województwach związane z senasem filmu MLP (październik) pomyślałem, że może taki zrobićby też w śląskim województwie co wy na to ? wszelkie daty czy dokładne sprawy zostałyby ustalone po ustaleniu, czy w ogóle takowy meet ma sens czy nie (ale znając życie to ma eh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Spokojnie. Są takie plany i z pewnością Cheese lub ktoś niedługo coś o tym powie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syiten Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 Dziękuje za informację Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Nie wykluczamy takiej propozycji, ba raczej jest ona pewna, ale do października jeszcze sporo czasu, jednak na pewno takie wydarzenie ogłosimy znacznie wcześniej. Aktualne głosowania dzieją się na fanpage'u facebookowym "Śląscy Bronies": https://www.facebook.com/groups/365390070154522/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts