Syiten Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 hej widziałem, że ludzie powoli organizują meety w swoich województwach związane z senasem filmu MLP (październik) pomyślałem, że może taki zrobićby też w śląskim województwie co wy na to ? wszelkie daty czy dokładne sprawy zostałyby ustalone po ustaleniu, czy w ogóle takowy meet ma sens czy nie (ale znając życie to ma eh) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Spokojnie. Są takie plany i z pewnością Cheese lub ktoś niedługo coś o tym powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syiten Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 Dziękuje za informację Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Nie wykluczamy takiej propozycji, ba raczej jest ona pewna, ale do października jeszcze sporo czasu, jednak na pewno takie wydarzenie ogłosimy znacznie wcześniej. Aktualne głosowania dzieją się na fanpage'u facebookowym "Śląscy Bronies": https://www.facebook.com/groups/365390070154522/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się