Silicius Napisano Sierpień 22, 2017 Share Napisano Sierpień 22, 2017 Mimo, że nowy wygląd forum jest już od dłuższego czasu, to nadal mnie on zaskakuje. Za każdym razem, kiedy jestem wystarczająco nisko na stronie, żeby pojawiła się górna belka, nie mogę się nadziwić czemu nie ma tam ani loga strony albo przycisku powrotu na górę. Prawa strona belko jest dobrze wykorzystana, ma link do profilu, niewielkie menu itd.; ale po lewej jest pusto i nadal, zawszę kiedy chcę wrócić na stronę główną, zaskakuję mnie to, że muszę przeskrollować na samą górę i dopiero wtedy kliknąć logo strony. Taka belka aż się prosi o przycisk powrotu na górę strony oraz przycisk z logiem forum przenoszącym na stronę główną. Jeśli dwa przyciski są niemożliwe, to najprzydatniejszy będzie przycisk powrotu na górę strony. Naprawdę poprawiłoby to sposób w jaki ludzie korzystają z forum. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby wprowadzono taką funkcję, albo napisano, czemu jest to niemożliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Nie wiem jakiego stylu używasz, ale na United jest logo na tym pasku. Przycisk dający na górę strony według mnie jest zbędny, gdyż forum jest krótkie i jeśli nie ma się rolki to page up na klawiaturze też szybko do góry przeniesie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 23, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2017 Dzięki, myślałem, że style różnią się tylko kolorami. Od teraz będę używał United. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Inne style też otrzymają ten dodatek, razem z aktualizacją wyglądu. Soon. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts