Deerloud Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 (edytowany) Na moim DA znajdują się poniższe prace. Nie używam do nich baz (gdyby były wyjątki, to napiszę). Obrazków będzie więcej. Radzę więc, zaglądać, tu często jeśli ktoś jest zainteresowany Temat zawiera lokowanie produktu. W opisach pojawiają się nicki (nie odmieniam ich) osób, dla których rysowałam. MLP: Spoiler Komisz (nie moja OC). Headshot. Była ponysona. Lynn (stara ponysona). OC @Dairinn. Ponysona Victoria Luna. OC Aramorena. Parodia loga MGM. Była ponyfikacja powyższej użytkowniczki. Użyta baza kucyka. OC Magi45. Ponyfikacja Ayane z gry Dead or Alive na podstawie artykułu pl.brony.wikia.com/wiki/Ayane Parodia loga MGM. Były wygląd byłej ponysony. Użyta baza kucyka. Lynette Velen. Oto jak kończy się zabawa przy kominku. Parodia plakatu wyborczego. Postać kanoniczna - Lyra. Parodia loga MGM. Lyra. Ponysona Amity.Gala Obecna ponysona - Scout Timid. Kreator. Szablon Dawna ponysona. Pony Town. CM: Spoiler CM mojej ponysony. Jedna z próbnych wersji znaczka ponysony. CM mojego OC - Donat'a. CM mojej OC - Valerii. CM mojego OC - Kolgrima. CM mojego OC - Arbejda. CM mojej OC - Brity. Były znaczek mojej byłej ponysony - Lynette Velen. Znaczek byłej ponysony. Jedna z poprzednich wersji znaczka byłej ponysony. Wróżkowie Chrzestni: Spoiler OC Nankara. Totalna Porażka: Spoiler OC Yorgona. Parodia loga MGM. Postać kanoniczna - Chris. Ninjago: Spoiler Postać kanoniczna - Morro. Inne: Spoiler Ser z pikseli. Lama (nadruk na bluzce jednej z moich OC). Gruszka rysowana pierwszego kwietnia na telefonie. Wykonana na event na DA. Taki dosyć stary szkic Lynn (wygląd jako superbohater z Marvela). Nie umiem w człowieki. I jeszcze walnę osobny folder na Scout C: Zawiera również prace nie mojego autorstwa. Spoiler by @Dairinn Kreator. Szablon Chciałby ktoś pomóc mi w narysowaniu znaczka mojej ponysony i redesignie? Narysowałam za mały znaczek, kombinowałam z szyszkami, ale nie umiem :/ Edytowano Listopad 3, 2017 przez Deerloud 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweeteCandy Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 wow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Listopad 24, 2017 Autor Share Napisano Listopad 24, 2017 Dnia 19.11.2017 o 16:09, SweeteCandy napisał: wow Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się