SweeteCandy Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 Hejo! To mój nowy temat z rysunkami Wstawię tutaj kilka moich prac a wy powiecie czy wam się podoba, czy macie jakieś zastrzeżenia. Ten rysunek został wykonany w paint. Serio, w zwykłym paint. Może nie jest jakiś wybitny ale mi się podoba. Bdw. To moja ponysona Starly Flight Spoiler To jest mój ocek Sunnie Dart. Nie zwracać uwagi na te napisy z boku, bo to była moja karta z wyglądem itd. Ale rysunek jest fajny więc go wrzucam Spoiler To jest kucyk na plaży. Po prostu super. Nie no, nie jest taki zły w sumie... (to chłopak) Spoiler Znowu moja ponysonka. Wiem te czarne linie... Nie zwracać na to uwagi. Postaram się już tak nie robić Spoiler To już nowszy rysunek. Starly z syrenką? ehh.. Spoiler I w końcu ostatnie rysunki. Takie mniejsze wycięte. Spoiler Ok, to już wszystko. Dajcie znać co mogłabym poprawić i który rysunek jest najładniejszy. Ciao 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 (edytowany) Ładne prace Najbardziej z tych wszystkich prac podoba mi się to pierwsze Edytowano Listopad 19, 2017 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Jeśli podchodzić krytycznie to anatomia kuleje. Widać, że to kuc, ale boli, że to wszystko takie płaskie - brak jakiś kształtów, głębi, ogólnie rzecz ujmując brak wyobraźni przestrzennej. Dwie rady, w sumie podstawowe: 1) Ogarnij jakieś podstawy w rysowaniu, na internecie masz mnóstwo tutoriali na ten temat - cienie, kształty, samo rysowanie kuców; 2) Ćwicz, aby lepiej też rysować. Zamierzenie rysunków widzę, ale warto się poduczyć i zrobić to o wiele lepiej . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweeteCandy Napisano Listopad 20, 2017 Autor Share Napisano Listopad 20, 2017 No cześć! Mam dla was moje kolejne rysunki. Mam nadzieję, że się wam spodobają. Możecie pisać jakieś chellenge rysunkowe, byłoby fajnie, a to rysunki. Portrecik mojej ponysonki: Spoiler Dwa rysuneczki Starly: Spoiler Znowu moja ponysonka xd Spoiler Moja kucysia po raz piąty i Harry Potter jako kucyk: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się