Krzysztof Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 O ile w Dragon Ball' a grałem i jest to świetna produkcja, tak w Naruto( tą część), akurat nie miałem okazji zagrać. Ale mam zamiar sobie tą część zakupic, więc jeśli ktoś z was grał w tą część to może tutaj pisać o swoich wrażeniach. O Dragon Ball ultimate tenkaichi oczywiście też możecie śmiało udzielić swojej opinii. Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 W Dragon Ball ultimate tenkaichi grałem i powiem że bardziej podoba mi się budokai i budokai tenkaichi od 1 do 3 i xenoverse 1,2. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Grudzień 14, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2017 Mi się w ultimate tenkaichi podoba muzyka, animacje, rozwalanie ziemi no i możliwość stworzenia własnego wojownika. W Xenoverse grałem, ale to w pierwszą część. Też dobra, lepsza według mnie od raging blast, lecz z tych części co wymieniłem to i tak w ultimate tenkaichi grało mi się najlepiej. I to chyba że względu na tą piękną animacje i muzykę. A jeśli chodzi o Naruto. Też świetna bijatyka. Grałem w ninja storm 1, 2 i 3. I zobaczę, jak spodoba mi się sama część pod nazwą Naruto ninja storm revolution. Ale to na święta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się