Krzysztof Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 Hatsune Miku to świetna gra muzyczna, która jest po japońsku. Akurat ściągnąłem tylko demo tej gry, ale naprawdę muszę przyznać, iż mimo, że to tylko próbna wersja to robi wrażenie. Po prostu, jeśli macie konsolę PS3, PS4 czy też ps Vita to polecam zagranie w tą grę. Jeśli lubicie anime i ogólnie kulturę japońską to tym bardziej przypadnie wam ta produkcja do gustu. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 Czy to nie jest po prostu osu na konsole ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 Nie grałem, ale pamiętam czyjąś recenzje Hatsune Miku na ps4 - 300 kawałków z czego rozpoznasz z 1 lub 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Styczeń 3, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2018 Tak, to takie osu na konsole. Ale miło się w to gra i nawet polubiłem takie coś. Bo nigdy też nie grałem w tego typu gry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się