Cipher 618 Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 (edytowany) Zasady są banalnie proste. Ja podaję obrazek, a wy dopisujecie tekst. Walczymy na punkty Punkty otrzymają trzy pierwsze osoby. Punktacja - edytowanie i wklejenie obrazka z opisem - 4pkt - sam napis w poście - 1pkt - najlepsza (moim zdaniem) praca otrzyma dodatkowo 1pkt. Mówiąc krótko, można zgarnąć max 5pkt Zaczynamy Obrazek 1 Spoiler Edytowano Maj 30, 2018 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Odkopię, bo fajny pomysł ^^ Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2018 Nikt więcej? No cóż, Uszatka zdobywa pięć punktów. A co powiecie na... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2018 Share Napisano Sierpień 26, 2018 Mem zrozumiały tylko dla osób znających World of Warcraft, ale jak tylko wpadłam na ten pomysł to musiałam to zrobić Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Po raz kolejny Uszatka zdobywa 4 punkty Może coś z innym kucykiem? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts