Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 (edytowany) *Wchodzę do pokoju Starlight* Glimuś jak tam po spotkaniu z Panną Chwalipiętką Ah w sumie dobrze i nie nazywaj jej Chwalipiętką wiesz, że ona tego nie lubi *opuszcza smutno głowę* Hej co się dzieje czemuś taka smutna To nic, wesz chyba wyjdę się przewietrzyć *wychodzi* *zostaję sam w pokoju i zaczynam szukać przyczyny jej smutku, gdy zauważam w koszu potargany materiał i garść drewna. Od razu rozpoznaje je ulubiony latawiec* o Rany a mówiłem jej, że latawce z Trixie to kiepski pomysł nic dziwnego, ze jest przybita Jak więc wydzicie moi drodzy Starlight straciła swój ulubiony latawiec, a ja coż nie jestem jakimś da vici, a bardzo chciałbym dla niej coś zrobić i wy pewnie też. Ogłaszam więc konkursik rysunkowy zasady są proste jak drut 1. Narysuj własny projekt latawca ( liczy się oryginalność i własny pomysł kopiuj wklejki będą banowane 2. Prześlij mi go na pw do 23.10.2018 3/ Nagrody w sumie repka dla 3 pierwszych miejsc ( ewentualnie jak mi się uda dostaniecie resztę z mojego psc) 4. najpiękniejszy projekt zagości na ekranie powitalnym działu 5. technika rysowania dowolna, ale jak umiesz np malować to nie mówię nie tak samo jak rzeźbie Powodzenia Zandi Edytowano Wrzesień 10, 2018 przez Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 (edytowany) Może zdołałam się załapać ^^' Bo już mam pomysł na rysunek Edytowano Wrzesień 10, 2018 przez Victoria Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 10, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2018 (edytowany) 8 minut temu, Victoria Luna napisał: Może zdołałam się załapać ^^' Bo już mam pomysł na rysunek obyś tylko miała jakąś konkurencję Edytowano Wrzesień 10, 2018 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 7 minut temu, Zandi napisał: obyś tylko miała jakąś konkurencję Zawsze się ktoś znajdzie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Spróbuję zdążyć, pewnie nie wygram, ale warto wziąć udział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 16, 2018 Autor Share Napisano Listopad 16, 2018 Cóż jako że termin konkursu już minął to go zamykam naprawdę szkoda, ze nie dostałem żadnych prac na pw, byłby zwycięzca a tak pustka, może na 5 lutego konkurs będzie miał lepsze wzięcie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts