Sowenia Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 (edytowany) Nie sądzę by było wiele rysunków ze mną. Nie jestem jakoś bardzo popularny. Ale wszystkie postacie mają swoją galerię więc w sumie czemu ja nie miałbym jej mieć? Jeśli chcecie podzielić się jakimś rysunkiem to tutaj możecie. Zasady: Maksymalnie 3 obrazki na post Obrazki w spoilerach Konieczny link bądź nick autora Mile widziany komentarz poprzedzający obrazek :3 Edytowano Październik 17, 2018 przez Uszatka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 28, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2018 (edytowany) IRUSU - Pony of Shadow wygląda tutaj jakby bronił malutkiego Stygiana ;3 Ciekawy pomysł z jęzorem oblepionym ciemnością niczym śliną. Spoiler HeyErika - śliczny Vector. Ciekawe ma ubranie czy cóż to tam jest i fajne, niebieskie kopytka c: Spoiler Chryseum - przepiękny, mroczny rysunek, który użyłam do zrobienia obrazka działowego Spoiler Edytowano Październik 25, 2019 przez Natuszka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 (edytowany) PrincessAra0 Spoiler puppies4lana Spoiler Edytowano Wrzesień 28, 2018 przez Uszatka Usunęłam jeden obrazek, bo zamieściłam go wcześniej dosłownie post wyżej XD 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2019 Autor Share Napisano Październik 25, 2019 Shibaroll - bardzo mi się podoba kreska. Te urocze kopytka, słodka minka, futerko w uszkach. Takie w moim stylu~♥ Spoiler Little-Broy-Peep - przepiękny pluszak Gdybym tylko miała pieniądze to zamówiłabym z marszu! Może kiedyś, może... Spoiler BlitsAzalisDash - piękny, nieco mroczny obrazek. Ta mieszanka czerni i błękitu mnie urzekła~ Spoiler Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 2, 2020 Share Napisano Marzec 2, 2020 Ja tylko pokazać to, bo HeyErika przedstawiła małego Stygiana z mamusią i to jest tak przeurocze~ Spoiler 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts