Sosna Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Witajcie w ogłoszeniach działowych Akademii Wonderbolts. Tutaj będą pojawiać się najważniejsze informacje i ogłoszenia dotyczące Akademii Wonderbolts. A więc pierwszym, acz nie jedynym ogłoszeniem jest to, że dział ten powstał z martwych i powiedzmy, że będzie jako tako funkcjonował, a przynajmniej ja, jako opiekun tego działu będę się starał, żeby tak było. Drugim dzisiejszym ogłoszeniem, jest fakt, że dział Wonderbolts bierze udział w ogólnoforumowym evencie. Dlatego też w dziale powstał stosowny temat. Po szczegóły zapraszam tutaj i tutaj Kolejnym ogłoszeniem jest, że z okazji powstania działu ogłoszony został konkurs graficzny mający za zadanie wyłonienie grafiki, która będzie się dumnie unosiła nad działem oraz witała nowo przybyłych rekrutów. Szczegóły tutaj. I ostatnie ogłoszenie na dziś jest takie, że na dniach zostanie opublikowany regulamin działu, regulujący zasady funkcjonowania w dziale. Póki co pozdrawiam i mam nadzieję, że będziecie spędzać tu miło czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts