Moonlight Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Praca asystentki Potężnej Iluzjonistki wymaga mocnych nerwów i zapału przy wycieraniu filiżanek. Czy Ty właśnie narzekasz na swoją Wielką i Wspaniałomyślną Pracodawczynię, Moon? Nie! Skądże znowu! Po prostu stwierdziłam, że warto udostępnić naszej drogiej widowni i pozostałym scenicznym artystom miejsce, gdzie będą mogli ocenić moją pracę. W ten sposób dowiemy się, czy nasze przedstawienie im się podoba i może zaproponują nam, co jeszcze możemy poprawić, by udział w nim był jeszcze przyjemniejszy.To obecność Wielkiej i Potężnej Trixie im nie wystarczy, by spektakl był niezapomniany? Ymm...Słucham? Jakby Ci to powiedzieć...Nie słyszę Moon! Tu chodzi o mnie, nie o Ciebie. Ty jesteś Wspaniała, jak zawsze! Wiesz, to tak żebyś miała lepsze pole widzenia na to, czy dobrze sprawuję się jako asystentka Wielkiej i Potężnej Trixie. To tylko praktyczne formalności. Każdy tak teraz robi. Twoja Wspaniała Pracodawczyni nie jest każdym! To ja może zrobię Ci herbatki i zostawię tutaj księgę, gdzie inni będą mogli wpisywać uwielbienie dla Ciebie oraz oceny i sugestie dla mnie? To już brzmi lepiej! Teacup dla wszystkich! Powiedz to jeszcze raz, a dodam do tego ciasteczka z czekoladą!Teacup? Biegnę po czajnik!Nie rozumiem... Zapraszamy do pisania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Na pewno trzeba docenić Twoje wczucie się w postać, które jest przeogromne. Roleplay, który prowadzisz w każdym wątku jest genialny, idealnie pasujący do Trixie. Póki co zaczynasz, ale po postach widać w Tobie kreatywność, więc póki nie odejdzie Ci ochota na prowadzenie działu to wróżę mu obfite czasy 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Dnia 11.10.2018 o 20:15, PervKapitan napisał: Póki co zaczynasz *patrzy na listę obecnych opiekunów* humu humu *patrzy ponownie* Yup, obecna tu Moon ma jedno z największych doświadczeń, jeśli chodzi o prowadzenie działu postaci. Opiekowała się działem Applejack (najpierw jako Regent, potem Avatar) zanim forum przeszło "renowację". Jeśli się nie mylę, to tylko BiP działuje dłużej niż ona, a że nasza panna przy okazji siedzi mocno w RPGach to nic dziwnego, iż umie się wczuć w postać Cieszę się, że udało mi się namówić ją do powrotu (a łatwe to nie było) Ocenę pracy pozostawię innym, ale mam kilka sugestii: Czekaj trochę krócej przy odpowiadaniu w zapytajkach. Kiedyś forum było bardziej żywe i można było robić odpowiedzi na ~20 postów jednocześnie raz na dzień/dwa. Obecnie (niestety) nie opłaca się czekać na więcej jak 3-4 (lub trzymać odpowiedzi dłużej jak dobę)... To samo tyczy się zabaw. Odepnij galerię. Masz mało tematów w dziale głównym, więc się nie zgubi a ważniejsze tematy (regulamin, ocena, tawerna) będą lepiej widoczne. Listę można zostawić, acz... No, Twój wybór. Spróbuj ożywić dyskusje rozpoczęte przez Kruczka, lub załóż jakieś nowe. Nie ma nic lepszego jak rozmowa przy herbatce i ciasteczkach. Teacup dla wszystkich! Posiadasz cały poddział "Zapytaj Trixie", w którym jest aż jeden temat. Rozważ przeniesienie go do działu ogólnego, lub zrobienie kolejnych zapytajek (np Zapytaj Wielką i Potężną Kulę, gdzie Kula będzie przepowiadać userom przyszłość). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts