Krakovvski Spleen Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witam, na forum zaglądam od dawna, od niedawna zaglądam na nie z sentymentem, postanowiłem założyć konto jako iż kiedyś byłem wielkim fanem mlp, a teraz po prostu to lubię i content z tym związany : ) Co jeszcze mogę napisać, too mam na imię Frank, lwią część mojego życia kradnie muzyka, podróż, książka i kiedyś grafika do której mam zamiar bankowo wrócić. Lubię jeść mango, kupować cedeczki i oglądać filmy pseudonaukowe na youtube. Bardzo mi miło, że mogę tu zagościć, peace <pacyfka> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Priwiet! Witamy na forum. Także lubię jeść mango i właśnie zrobiłeś mi smaka na ten soczysty owoc~ Zadam Ci kilka pytań, bo taka już nasza tradycja, by zasypać przy witaniu pytaniami. 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Jakich gatunków muzyki słuchasz? 3. Grywasz w gry komputerowe? Jeśli tak to jakie, jaka jest ulubiona itp. 4. Oglądasz inne seriale animowane prócz kuców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakovvski Spleen Napisano Październik 28, 2018 Autor Share Napisano Październik 28, 2018 14 minut temu, PervKapitan napisał: 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Jakich gatunków muzyki słuchasz? 3. Grywasz w gry komputerowe? Jeśli tak to jakie, jaka jest ulubiona itp. 4. Oglądasz inne seriale animowane prócz kuców? 1. Tak jest, gram na gitarze i bębnach. 2. Wszystkiego, od elektronicznej po black metal. 3. Teraz już prawie niee, czasem zagram w dote albo tibie X-D 4. Oglądałem mr. Pickles i Paradise PD, ale tak poza tymi i mlp to nie za bardzo oglądam seriale, chciałbym wiele oglądnąć, ale jakoś nie mogę się zabrać =/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj na forum! Też uwielbiam mango Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Powitać. Cóż mi powiedzieć... Nic, nie mam jakoś wyjątkowo dziś pomysłów. Niech żyje król. A krul jest tylko jeden, Sombra... Korwin... dobra, nie było Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakovvski Spleen Napisano Październik 28, 2018 Autor Share Napisano Październik 28, 2018 A no cześć cześć również pozdrawiam i dzięki za gorące przywitanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się