Starlight Sparkle Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 (edytowany) *Do zaciekawionych kucyków powoli podeszła młoda klacz. Przed sobą magicznie unosiła niewielki plik kartek.* -Witamy wszystkich. -Jestem Sparkle i przypadła mi rola powiadomić was o tym, co się tutaj wyprawia. *Klacz uśmiecha się szeroko i wskazuje kopytkiem znajdujący się za nią plac budowy* -Wraz z naszą panną Glimmer zdecydowałyśmy, że dziś ruszamy z remontem działu. *klacz spojrzała na zebranych.* -Niektóre tematy zostaną przeniesiona do innych działów. Głównie chodzi o tematy takie jak zapytajka, które zostaną przeniesione do działu “Zabawy”, natomiast tematy nieaktualne lub nieaktywne, jak i temat tawerny w niedługim czasie trafią do archiwum. *Przełożyła kilka kartek i kontynuowała swoją przemowę, patrząc w stronę zebranych* -Zasady działania poszczególnych działów się nie zmienią, natomiast niektóre mogą zyskać dodatkowy, ale niewymagany punkt w regulaminie. *W końcu wskazała kopytkiem miejsce, w którym kucykowi robotnicy wznosili nową budowlę* -Jak pewnie zauważyliście, powstaje nowy dział, który na razie jest w trakcie budowy. Więcej informacji o nim poznacie niebawem, a sam remont powinien zakończyć się w ciągu kilku dni o ile ekipa Riveta wyrobi się na czas. *Klacz schowała plik papierków* -Z powodu remontu może być utrudniony kontakt z nami... jednak na wszystkie wasze pytania postaramy się jak najszybciej odpowiadać. Edytowano Listopad 21, 2018 przez Starlight Sparkle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Ja mam jedno pytanie: Czy jak skończycie, mogę wam ściany pomalować? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Ja lepiej nie będę w niczym pomagał, bo z moim talentem do pomocy, to pewnie wam jeszcze coś zepsuję Mogę kawę parzyć robotnikom... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Autor Share Napisano Listopad 13, 2018 -Wasza chęć pomocy jest godna podziwu. Z pewnością zaskarbicie sobie sympatie księżniczki Twilight. Pan Grzegorz jest oczywiście zatrudniony... zawsze brakuje osób robiących porządną kawę. *Spojrzała na oferujących pomoc* -Jednak co do reszty, to mamy już komplet pracowników dlatego... *Jej uwagę zwrócił osobnik oferujący pomoc przy malowaniu* -Czy to nie asystent księżniczki Celestii? To wszystko zmienia. Zawsze chętnie przyjmiemy wsparcie finansowe i każde inne płynące z rządu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Ostatnio mamy ciężko w pałacu, mało odwiedzających i przez to niższe dochody. Musiałem aż obciąć swoją pensję o 50%, by księżniczka Celestia mogła dalej kupować swoje ulubione ciastka... więc nie poratuję środkami finansowymi, ale jak macie farbę to mogę wam ją wylać na ściany 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 *woda się gotuje* [sypie kawę do kubków] Grzegorz (w myślach): Cieszę się, że mogę się do czegoś przydać... ^^ [zalewa kawę wrzątkiem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2018 Autor Share Napisano Listopad 24, 2018 Klacz ponownie wyszła na spotkanie zebranym, jednocześnie spoglądając w stronę robotników. Kucyki zbierały swoje narzędzia i zwijały ogrodzenie, przygotowując się do ostatecznego zakończenia pracy. - Witajcie ponownie moi drodzy... Spojrzała po zebranych i podnosząc kopytko dodała. - Wiem, że remont nam się wydłuża i końca nie widać. Pewnie część z was zastanawia się, czy w ogóle kiedyś ten dział ruszy, czy też ogłosimy bankructwo i zwiniemy interes.Przeszła kilka kroków, po czym wskazała kopytkiem na ukończony budynek, do którego dorobiono nowe skrzydła. - Jak widzicie, bankructwo i koniec tego miejsca nam nie grozi.Odwróciła się do zebranych. - Dodatkowo ogłaszam koniec remontu. Może nie wyszedł dokładnie tak jak powinien, ale wszystko z czasem uzupełnimy.Odetchnęła. - Najważniejsze, że budynek stoi i mamy gotowe pomieszczenia, które już jutro ruszą. Jest też gotowa nowa zabawa i mamy nadzieje przyciągnie sporo zainteresowanych kucyków i innych mieszkańców naszej krainy.- Kolejne zabawy i atrakcje będą uruchamiane z czasem, ale nie będzie się to tak dłużyło, jak w przypadku remontu. - Jeśli mielibyście jakieś pytania lub sugestie to zapraszam jutro do mojego biura, lub do pokoju pani pedagog Starlight Glimmer. Gdzie je znaleźć dowiecie się już jutro od naszej nowej asystentki. - A tymczasem dziękuję wszystkim za cierpliwość i zapraszamy do naszego nowego i odświeżonego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts