Komar Jazdek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Brohoof!Tak jak wyżej, proszę o ocenę mojego arta.Nie jestem pewien czy można sobie pozwolić na nazwanie mnie "artystą", jednak chciałbym, żebyście Wy ocenili mój rysunek.Tutaj daję do niego link: https://www.deviantart.com/komarjazdek/art/My-Second-OC-773650822 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Podoba mi się głowa, tylko dodałbym jakiś jęzor. Nogi udane w 70%, czyli popracuj nad tym trochę, a będzie fajnie. Skrzydła powinny wyrastać po bokach, a nie z kręgosłupa. Przydałyby się jakieś kolorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komar Jazdek Napisano Listopad 23, 2018 Autor Share Napisano Listopad 23, 2018 2 minuty temu, fallout152 napisał: Podoba mi się głowa, tylko dodałbym jakiś jęzor. Nogi udane w 70%, czyli popracuj nad tym trochę, a będzie fajnie. Skrzydła powinny wyrastać po bokach, a nie z kręgosłupa. Przydałyby się jakieś kolorki. Rozumiem,dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 Przede wszystkim to jak nie masz skanera staraj się zrobić zdjęcie w dobrym oświetleniu i w miarę dobrym aparatem, tak, by wychwycił ostrość rysunku. Bo ja tutaj widzę rozmazaną plamę i ciężko ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się