Zeus Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Hejka ludziki , wyskakuje do was z propozycją do wspólnej gry w plemiona. Pewnie każdy z was kojarzy tą przeglądarkową giereczke a jesli nie to szybko wyjasniam. Gra opiera sie na zarzadzaniu i utrzymaniu wioski oraz wraz z czasem przejmowaniem innych wiosek i zdobyciem dominacji na swiecie. Kilka dni temu wystartował nowy Świat 138 i szukam członków plemienia. Na tym świecie dostepna jest opcja przeniesienia wiec jest mozliwosc osiedlenia się obok Siebie. Co wy na to, czekam na opinie a zainteresowani mogą napisać tutaj albo do mnie w wiadomosci prywatnej ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Ajj mogłeś napisać wcześniej. Zacząłem w to grać jak 138 świat wystartował i obecnie jestem w jednym z najlepszych plemion i w sumie głupio byłoby je opuszczać a szkoda bo byśmy razem pograli. No tak czy siak powodzenia. Może jeszcze kiedyś pogramy razem na jakimś świecie Edytowano Styczeń 22, 2019 przez szaronko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Grałem w to kiedyś... dawno temu. Potem był Travian, który według mnie jest lepszą grą no i od czasu do czasu Ogame. Niestety te gry są strasznie czasożerne i wymagają sprawdzania konta praktycznie cały czas, przez co dla mnie na jakiś nieokreślony czas odpadają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 12, 2021 Share Napisano Lipiec 12, 2021 Klasyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się