Altius Volantis Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Ano witam Was klaczki i ogiery, to znów Vinyl i ja! Ostatnim cudem sesja trochę dała się we znaki, ale już po, także mam czas wreszcie zadać Wam pytanie, które chciałem zadać dawno - jako że już trochę siedzę w temacie muzyki, czy są tu takie odważne kucyki, które chciałyby zacząć swoją przygodę z DJką, bądź inną gałęzią muzyki? Ostrzegam, profesjonalistą wielkim nie jestem, ale myślę że jeśli chcielibyście poznać jakieś podstawy, to mogę napisać miniserię poradników, które dadzą Wam choć garść wiedzy! Także, głosujcie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salto Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Mam studio w domu i od jakiegoś czasu ćwiczę nagrywanie rapu. Chętnie poczytam poradniki, bo zawsze się można czegoś nowego dowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Vinyl i ja serdecznie dziękujemy za odpowiedzi, co prawda ankietę jeszcze pewien czas zostawiam otwartą, ale zwycięzca jest raczej pewny. Cały ten i przyszły tydzień poświęcam przygotowaniom na Snowfall Ponymeeta, ale już po 9 marca zabiorę się za to. Ostrzegam, nie mam profesjonalnych kursów/szkoleń, a wiedzę mam opartą głównie o własne doświadczenie. Na pierwszy ogień pójdzie dostępny za darmo na platformę Windows DAW (to pojęcie też wyjaśnię) Caustic, ponieważ jest tym z gatunku easy to learn, hard to master, oraz nie ma dużych wymagań systemowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts