nexofag Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 (edytowany) Cześć wszystkim, czy ktoś w tym roku wybiera się na Woodstock? Nie orientuję się zbytnio w lokalnej społeczności, podejrzewam, że są jakieś grupy na Facebooku, ale osobiście nie jestem fanem tego portalu, stąd ten temat. Słyszałem, że w zeszłych latach były organizowane jakieś obozy z futrzakami, ale nie jestem w stanie znaleźć żadnych konkretnych informacji, a jednak miło by spotkać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Edytowano Lipiec 26, 2019 przez nexofag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 Uczciwie rzecz biorąc to ja będę na Woodzie, ale nie łączę tego wyjazdu z tematyką Poni. Jadę dlatego że dawno mnie tam nie było i chciałbym sobie odświeżyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexofag Napisano Lipiec 26, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2019 Jasne, też w cosplayu tam latać nie zamierzam, szczególnie, że jadę z grupą która mogłaby to źle odebrać, chętnie odwiedziłbym jednak jakąś wioskę z miłośnikami rzeczy mniej popularnych Wyjeżdżam jutro, ale gdyby coś się urodziło to będę tutaj zaglądał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 (edytowany) Idę o zakład że na pewno coś znajdziesz na miejscu, wiosek jest od groma. Chyba nawet w zeszłym roku widziałem jedną tematyczną z poni na skarpie xD Edytowano Lipiec 26, 2019 przez Lemi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się