Victoria Luna Napisano Wrzesień 20, 2019 Share Napisano Wrzesień 20, 2019 Witam Was serdecznie! Temat, w którym się obecnie znajdujecie, jest czysto organizacyjny a to oznacza, że posty muszą dotyczyć organizacji lub feedbacku działu postaci Twilight Sparkle. Każdy użytkownik ma możliwość wysłania zgłoszeń o błędach w temacie/poście, zaproponować nową zabawę bądź konkurs lub przedstawić pomysł na rozwój działu. Zakazuje się wstawiania postów o charakterze offtopu lub całkowicie wyjęte z tej rzeczywistości. Regulamin Działu Żeby nie tworzyć nowego bezsensownego tematu/postu... Chciałabym wyjaśnić czemu ostatnio... olewałam swój obowiązek tutaj, na forum. Po części owszem, byłam leniwa i kiedy miałam tą magiczną chwilę dla siebie, nie zmusiłam się, by tu zajrzeć i sprawdzić co się dzieje. Biję się w pierś z tego powodu. Ale to nie jest tak, że się obijam i nie mam co robić ze swoim życiem. Owszem, były wakacje- wolne od szkoły, czas na spotkania z ziomkami na dzielni,,, Tyle że ja, zamiast corocznego zbijania bąków w domu, poszłam do pracy, by zarobić na swoje zachcianki i oszczędzać na książki... Poza tym zaczęłam jeździć na kucykowe konwenty. Mogliście mnie spotkać na Kucykonie w Warszawie oraz na Ambermeecie w Gdańsku. Następnym meetem, na którym będę wraz z Semaforem INC., będzie RemCon w Gdyni. A to znaczy, że trzeba przygotować merch, by mieć co sprzedawać. Z innych czynników mamy także moją szkołę. Zbytnio dużego wyboru nie miałam z powodu małej ilości szkół z moim profilem. Niemniej jednak znalazło się coś, lecz szkoła znajduje się godzinę drogi od mojego domu, więc zmuszona jestem mieszkać w internacie. A czemu to mówię? Kierunek, na jakim jestem wymaga wielu wyrzeczeń i godzin ślęczenia nad książkami... Dodajmy jeszcze lokalizację budynku oświaty- totalna wieś bez zasięgu i internetu. Nie obiecuję poprawy, bo nie wiem czy dotrzymam słowa, ale mogę Was zapewnić, iż dołożę sił, by każdy znalazł coś dla siebie. Have a nice dream.~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Listopad 3, 2019 Autor Share Napisano Listopad 3, 2019 Szybkie ogłoszenie, moje Ziemniaczki. Ostatnio na forum prowadzona jest rekrutacja na Młodszego Opiekuna Działu. Szukam asystenta do pomocy w ogarnięciu działu i przywrócenia go do żywych. Zainteresowanych proszę o kontakt przez Discorda i wysłanie odpowiednich papierków do szefów wszystkich szefów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Grudzień 22, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2019 Zimowy wiatr szepcze, że niedługo pojawi się nowa zabawa... Wystarczy tego lenistwa. Czas do roboty 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts