Paladyn Zanderson Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 (edytowany) Wiecie że lubię jesień, ale nie jest to moja jedyna ulubiona okazja , lubię też Noc Koszmarów,, zwłaszcza opowiadanie strasznych historii wśród znajomych i przyjaciół. Czasem nawet wymyślamy własne jak ja to mówię Strachobaje i nie chwaląc się jestem niezłym Strachobajarzem A może na tym forum też jest ktoś taki ? Wlaśnie dlatego od dziś aż do 10 Listopada ogłaszam konkurs literacki 1. Do konkursu nalezy napisać krótki wierszyk (liczący mini 5 wersow) bądź opowiadanie (2 000 słów) o tematyce grozy bądź tajemnicy 2.Tagi typu gore violence są zabronione, 3. ze wszystkich prac zostaną wyłonione 3 najlepsze nagrodzone tym Spoiler A mi pozostało życzyć powodzenia Edytowano Październik 28, 2019 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Fajna Sunsetka, biere!!!! ... A, chwila! ... najpierw praca... A poważniej - skoro napisałem coś na konkurs "Niechaj odbędą się Dziady" Spoiler zara... czy to przypadkiem nie ty Zandi byłeś jego autorem? to i tegorocznego konkursu "halołinowego" postanowiłem nie przepuścić. Oto więc oto moje radosne wypociny, co się tym razem zwą: Babeczkowego potwora pora [Slice of life], [Random], [Comedy] https://docs.google.com/document/d/1oAXLxZo6q8xnw6tBaYHRCogyleXaTFef6llCmX3JbYs/edit?usp=sharing Nie wiem jak to się wpisuje w definicje tajemniczej Starchobaji (bo to bardziej... bajo-baja) kolegi, ale lepszy rydz, niż nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts