pepeh Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Witam. Z racji iż niedługo wygasa mi ważność karty płatniczej postanowiłem wybrać inną grafikę niż obecną. Ma ktoś jakieś fajne grafiki (bez napisów) Z Fluttershy,Pinkie Pie,Rarity albo Applejack. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Można na kartę dać grafikę łamiącą prawa autorskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 5, 2019 Autor Share Napisano Listopad 5, 2019 Ja dałem z Pinkie Pie i jakoś przysłali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 No skoro tak to mam sporo ładnych grafik ^^ Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 5, 2019 Autor Share Napisano Listopad 5, 2019 (edytowany) Tak sobie popatrzyłem i ten ich generator ING to bidny jest nie dość,że podana przez nich wielkość grafiki jest zamała eby pokryć całą kartę to jeszcze nie mają u siebie opcji automatycznej się też nie skaluje. PS. Czekam dalej na grafiki jakby ktoś miał. Edytowano Listopad 5, 2019 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Jeśli będziesz chciał to mogę ci wyciąć/pomniejszyć grafikę do odpowiednich rozmiarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 5, 2019 Autor Share Napisano Listopad 5, 2019 W ING podali niby 748 pikseli x 480 pikseli ze wcześniej używana grafika była 1024 x 576.Coś tam próbowałem,ale z marnym skutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 No to jak wybierzesz grafikę to pisz śmiało. Trochę się już zmniejszało i przycinało, na pewno coś się sensownego zrobi I podeślę ci potem więcej artów jeśli nie zapomnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 14, 2019 Autor Share Napisano Listopad 14, 2019 Ktoś coś jeszcze podrzuci? Ma ktoś coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 (edytowany) No i zapomniałam Spoiler Edytowano Listopad 14, 2019 przez Natuszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 26, 2019 Autor Share Napisano Listopad 26, 2019 Udało się,tak jak mówiłem Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Który bank to robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 12, 2020 Autor Share Napisano Maj 12, 2020 Jeśli chodzi o mój to ING,ale nie tylko tam można zrobić. Sorki,że tak późno,ale rzadko wchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocomoko Napisano Sierpień 26, 2021 Share Napisano Sierpień 26, 2021 (edytowany) Dnia 5.11.2019 o 17:33, Uszatka napisał: No skoro tak to mam sporo ładnych grafik ^^ Ukryj treść Ukryj treść Najlepsze darmowe gry hazardowe https://www.slotozilla.com/pl/software/novomatic-pl z których możesz wybierać. Ukryj treść Odkryj ukrytą treść Tu są takie boskie zdjęcia! Chyba wybiorę kilka zdjęć i poproszę bank o narysowanie tych zdjęć na mojej karcie bankowej. Szczególnie zakochana w drugim. Edytowano Sierpień 26, 2021 przez Cocomoko Błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się