BionicSoldier Napisano Maj 4, 2020 Share Napisano Maj 4, 2020 Witam, jestem Mateusz mam 20 lat. Uwielbiam gry strategiczne np Hearts Of Iron 4, Dawn of war soulstorm Jestem bardzo uczciwy i dość miły ale też mi wypada dość rzadko agresywny. A jak poznałem ten cały fandom? Poznałem ten fandom właśnie przez grę Hearts Of iron 4... ale jakim cudem? przecież to zwykła gra strategiczna... niby zwykła gra ale znalazłem modyfikacje Equestria At War i bardzo mnie zdziwiło... że kucyki które walczą przeciwko sobie? jak to możliwe, nawet inne rasy były, więc sobie pobrałem i sprawdziłem co ten mod daje mi do zaoferowania . Po kilku dniach gry poznałem serwer Discord na którym są właśnie deweloperzy tej modyfikacji i zdziwiłem się że jest aż teraz obecnie 6634 ludzi a to tylko zwykła i dziwna modyfikacja do gry. No to sobie potem grałem dość sporo w to... i zaciekawiło mnie żeby obejrzeć pierwszy sezon MLP na początku pierwszy odcinek mnie odrzucał że to chore żeby taki dorosły człowiek oglądał to... wiec potem przestałem oglądać tak na jakieś 3 godziny, ale naszła mnie ochota żeby znowu spróbować to obejrzeć więc obejrzałem do końca pierwszy odcinek i przyznałem że to nie jest takie złe... i za nim się odwróciłem obejrzałem pierwszy sezon w 2 dni to potem następne i aż dotarłem do dziewiątego sezonu który właśnie dzisiaj skończyłem oglądać . 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Maj 4, 2020 Share Napisano Maj 4, 2020 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2020 Share Napisano Maj 4, 2020 Witaj w stadzie, nowy kucyku Nie spodziewałem się, że jeszcze będą dochodzili nowi - cóż za zaskoczenie Kto jest Twoją ulubioną, a kto Twoją znienawidzoną postacią? Przemyśl dobrze odpowiedź i przyznaj się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BionicSoldier Napisano Maj 4, 2020 Autor Share Napisano Maj 4, 2020 Moja ulubiona postać to Starlight Glimmer. a postać którą nie lubię to Cozy Glow. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2020 Share Napisano Maj 4, 2020 17 minut temu, BionicSoldier napisał: Moja ulubiona postać to Starlight Glimmer. a postać którą nie lubię to Cozy Glow. Dobry gust! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 5, 2020 Share Napisano Maj 5, 2020 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 6, 2020 Share Napisano Maj 6, 2020 Witaj, też czekasz na maturę w czerwcu, czy farciarz z liceum? ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Maj 7, 2020 Share Napisano Maj 7, 2020 (edytowany) Uszanowanie, piękne, że zostałeś wessany w ten wir fandomowy, take a sit, meet friends and have fun! Edytowano Maj 7, 2020 przez Dzielny Mały Toster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BionicSoldier Napisano Maj 7, 2020 Autor Share Napisano Maj 7, 2020 1 godzinę temu, nicoś napisał: Witaj, też czekasz na maturę w czerwcu, czy farciarz z liceum? no czekam czekam w czerwcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzamanGówno Napisano Maj 15, 2020 Share Napisano Maj 15, 2020 Jakie przedmioty zdajesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się