Darkbloodpony Napisano Sierpień 5, 2020 Share Napisano Sierpień 5, 2020 Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym wam przedstawić opowiadanie, nad którym trochę siedziałem, ale go nie dokończyłem z powodu braku chęci. Trochę tego tekstu jest i szkoda było mi go usuwać. Życzę przyjemnej lektóry TWÓRCA Autor: Darkbloodpony Opis: Nastolatek o imieniu Darek postanawia stworzyć krainę kucyków. Ziemia #1 Eden #2 Umysł #3 Powietrze #4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Sierpień 7, 2020 Share Napisano Sierpień 7, 2020 Bardzo ciekawy fanfik. Fajnie się czytało, ale szkoda że nie skończysz opowiadania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Salazar Napisano Sierpień 9, 2020 Share Napisano Sierpień 9, 2020 Fanfik super według mnie. Przeczytałem cały w jedną noc i mam nadzieje że pewnego dnia wrócą ci chęci do pisania tego opowiadania dalej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się