DarknessLogan Napisano Luty 10, 2021 Share Napisano Luty 10, 2021 (edytowany) Witam serdecznie A więc przyszłam z drugą częścią mojego fanfika, ale od razu ostrzegam, że jeśli nie czytał*ś pierwszej części, to radzę to nadrobić o tutaj "W przeciągu 40 lat, odkąd Księżniczka Twilight objęła władzę, sytuacja w całej Equestrii stała się bardzo niestabilna, co zmusiło alikornicę do coraz częstszych wyjazdów z Canterlotu. Gdy musiała wyjechać na dłużej niż zwykle, postanowiła zostawić swoim zastępcom, Daylight oraz Spectrum, pewne zadanie. Pojawienie się nowego kucyka w pałacu, problemy z młodszą siostrą ogiera oraz obrót dotychczasowego życia o 180° sprawia, że cienie przeszłości coraz bardziej dają się we wznaki." Trochę o samym fanfiku: jest tu drugi spory projekt, którego się podjęłam i mam zamiar go skończyć. Stwierdziłam, że wrzucanie po jednym rozdziale na jakiś czas daje dla internetowego czytelnika więcej frajdy, bo nigdy nie jest pewien, co się dalej wydarzy Historia się opiera na wydarzeniach 40 lat od objęcia władzy przez Twilight (czyli ok. 20 lat po ostatnim odcinku MLP:FiM). Tak jak w pierwszej części, główną rolę grają moje OC. Miłego czytania! Dreams Come True. Cienie przeszłości Spoiler Rozdział 1. Inna rzeczywistość Rozdział 2. Śniadanie Rozdział 3. Od wschodu... Rozdział 4. ... do zachodu Rozdział 5. Zadanie Rozdział 6. Zaszłam za daleko Rozdział 7. Robi się gorąco Rozdział 8. Ostateczność Rozdział 9. Nowe znajomości, stary dom Rozdział 10. Kłopoty Rozdział 11. Miejsce zapomniane Rozdział 12. Rodzeństwo Rozdział 13. Tylko spokojnie! Rozdział 14. Sala Czasu Rozdział 15. Stara (nie)znajoma Rozdział 16. Potrafisz? Rozdział 17. Masakra Rozdział 18. Twoja wina Rozdział 19. Szansa Rozdział 20. Dzieciństwo Rozdział 21. Wycieczka Rozdział 22. Plan Rozdział 23. Głupia sprawa Rozdział 24. Błąd Rozdział 25. Cienie przeszłości Edytowano Wrzesień 20, 2022 przez DarknessLogan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Luty 18, 2021 Autor Share Napisano Luty 18, 2021 Czy ktoś to czyta? Nie wiem, ale i tak napiszę. Drugi rozdział już jest. Miłego czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Marzec 4, 2021 Autor Share Napisano Marzec 4, 2021 Wrzuciłam 3 rozdział, miłego czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Marzec 7, 2021 Autor Share Napisano Marzec 7, 2021 i mamy 4 rozdział miłego czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Marzec 10, 2021 Autor Share Napisano Marzec 10, 2021 5 rozdział gotowy do czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Marzec 17, 2021 Autor Share Napisano Marzec 17, 2021 jest już 6 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Kwiecień 1, 2021 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2021 to nie prima aprilisowy żart kolejny rozdział już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Maj 14, 2021 Autor Share Napisano Maj 14, 2021 wrzuciłam kolejny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Maj 28, 2021 Autor Share Napisano Maj 28, 2021 kolejny rozdział jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Czerwiec 11, 2021 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2021 wleciał nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Czerwiec 17, 2021 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2021 jako, że mam dzisiaj urodziny, to i dzisiaj się rozdział pojawił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Lipiec 2, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2021 nowy rozdział <33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Lipiec 8, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2021 wleciał nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Lipiec 16, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2021 mamy kolejny rozdział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 16, 2021 Share Napisano Lipiec 16, 2021 Chyba się za to zabiorę i zostawię komentarz w moim stylu, bo już się stęskniłem za pisaniem postów pod fanfikami. Ale z tego co tu widzę, to muszę jeszcze nadrobić poprzednią część, a więc out of here and lecu go. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Lipiec 22, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2021 dodałam nowy rozdział teraz, bo nie wiem czy jutro będę miała jak to zrobić, so enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Lipiec 30, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2021 jest już nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Sierpień 6, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2021 mamy nowy rozdział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Sierpień 13, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2021 no i kolejny rozdział! historia równie dobrze mogłaby się skończyć i tutaj, ale zostało jeszcze 7 rozdziałów do końca tej części, więc miłego czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Sierpień 20, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2021 wrzuciłam rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Sierpień 27, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2021 dodałam nowy rozdział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Wrzesień 3, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2021 dodałam nowy rozdział i przy okazji wcisnęłam wszystkie pliki w spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Wrzesień 11, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2021 sory że wczoraj nie było rozdziału, jest za to dzisiaj <<3 miłego czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Wrzesień 25, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2021 dzisiaj dwa, bo zauważyłam, że jednego nie wstawiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarknessLogan Napisano Październik 2, 2021 Autor Share Napisano Październik 2, 2021 no i jest - koniec tomu drugiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się