Grento YTP Napisano 16 Maj Autor Share Napisano 16 Maj Witam tuż przed północą! Udało się, choć ledwo, ale raczej kwestia zagapienia się. Tak czy siak, oto kolejny rozdział: Rozdział 25 – Płomienny krąg Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Piątek o 20:14 Autor Share Napisano Piątek o 20:14 Witam, dzisiaj troszkę szybciej niż przed północą. Musze też zaznaczyć, że to przedostatni rozdział tej części tej sagi. Oznacza to, że w przyszłości planuję jeszcze pociągnąć tę historię. Wówczas będzie się skupiać na działaniach wojennych w Equestrii pomiędzy 4 frakcjami, ale też na osobistych przeżyciach bohaterów, więc skala będzie większa. Nie chcę również pisać fanfika na tyle długiego, aby zaczął zamieniać się w Kryształowe Oblężenie, ale powiedzmy, że z tym mi się skojarzył. Tak czy siak dalej to będą Opiumowe Dziewczyny, gdzie wątek Opium będzie już w pełni rozwinięty. Właściwie to nie spodziewałem się, że zrobi się z tego wstęp do czegoś większego, no ale cóż. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze. Oto przedostatni rozdział: Rozdział 26 – Powrót króla Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się