Xyz Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 Witajcie :> Jakiś czas temu znalazłem filmik o tym jak skonfigurować Second Life byśmy byli w Everfree Forest i chodzili oczywiście kucami. Zapraszam do grania.. mój nick to SiegeTank. Na filmiku macie wszystko co i jak napisane więc bardziej rozpisywać się nie będę Jak chcecie zobaczyć jak to wygląda, to przewińcie filmik do 4:14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 LOL. Dlaczego dałeś to do LoLa a nie do offtopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 2, 2011 Autor Share Napisano Listopad 2, 2011 Oj tam Widzę że są tu też inne gry to tu dałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 dobrze dal, to nie jert tylko o lolu. Zrob jakies screeny bo chce to zobaczyc a nie wiem kiedy na kompa wejde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 2, 2011 Autor Share Napisano Listopad 2, 2011 Ok zaraz zrobie to wrzuce Edit: Mamy tutaj bardzo duże możliwości jeśli chodzi o wygląd naszego konika; możemy zmieniać fryzurę, ogon, cutie mark, dodać sobie okulary czy kapelusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Listopad 3, 2011 Share Napisano Listopad 3, 2011 wyglada fajnie jeszcze powiedz o co chodzi. Tylko o stworzenie kucyka, sterowanie nim i czatowanie z innymi czy cos jeszcze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Listopad 3, 2011 Share Napisano Listopad 3, 2011 P- O- D- O- B- A- M- I- S- I- Ę Pobieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 3, 2011 Autor Share Napisano Listopad 3, 2011 wyglada fajnie jeszcze powiedz o co chodzi. Tylko o stworzenie kucyka, sterowanie nim i czatowanie z innymi czy cos jeszcze ? Właśnie tego nie wiem, grałem nie więcej niż godzinę to nic na ten temat nie mogę powiedzieć. Widziałem, że niektórzy mają swoje domki i jakieś sklepiki stoją ale nie wiem o co z nimi chodzi bo kasy ciągle mam 0. Na filmiku mówi koleś, że różne przedmioty można tworzyć, jak do tego dojdę co i jak to napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Listopad 9, 2011 Share Napisano Listopad 9, 2011 Może być fajne ? no nie wiem jak to będzie bo Second life jest bardziej to rozmowy a my używamy skype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts