Tarreth Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 (edytowany) Witajcie, Bronies i Pegasis! W tym temacie będę zamieszczał ogłoszenia dotyczące działu Księżniczki Celestii - nieraz będę miał wam do przekazania coś bezpośrednio na ten temat więc... Zacznę od.... Przeprosin. Przepraszam, że tak długo nie ma wpisu w pamiętniku. Szukam weny i dobrego tematu, ale nic nie przychodzi mi do głowy. Z przyjemnością przyjmę pomysł jakiegoś fana! Jednak czemu nie ma wpisu? Jak wyżej: Absolutny Brak Weny... Dla artystów choroba śmiertelna. Wielki Avatar Tarreth Edytowano Grudzień 16, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 26, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2012 Z radością oświadczam, że "Zapytaj Celestię" zostało ponownie otworzone! Spodziewajcie się pierwszych odpowiedzi już niedługo! Wielki Avatar Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Myhell, drugi regent Księżniczki Celestii będzie czasowo nieobecny z powodu pobytu w szpitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Kochani, Myhell zrezygnował z funkcji Avatara Księżniczki Celestii. Bardzo dziękuje mu za wkład w dział, to w dużej mierze dzięki niemu ten dział żyje! Szybko znalazłem godnego zastępce na jego miejsce! Jest to... Insomnia! (Ależ zaskoczenie, nie?) Przywitajcie ją gorąco i wspierajcie tak, jak ja to będę robił. Era niebleknącej świetności działu bedzie trwać! Wielki Avatar Tarreth. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Witajcie! Mam dla was małą informację do przekazania, otóż wczoraj został zaktualizowany obrazek działowy którego stworzeniem zajął się Stabi a organizacją Myhell! W imieniu całego solarnego działu jak i samej Władczyni dziękuje wam z całego serca i życzę dalszych sukcesów! Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts