Kamisha Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Oczywiście, że cena 49,99 dotyczy jednego zestawu Co do moich figurek to obecnie mam do sprzedania: - Zecora świecąca w ciemności 150zł + wysyłka [8cm wysokości, tyle co inne kucyki do czesania] - Rainbow Dash z Funko 120zł + wysyłka [15cm wysokości] - Derpy z Funko 120zł + wysyłka [15cm wysokości] - Nightmare Moon [12cm wysokości] 220zł + wysyłka Oprócz tego mam różne blind bagowe i do czesania [bez opakowania], ceny od 15zł. Wiem, że ceny kosmiczne, ale co poradzić, na ebayu takie same. Ja tego za darmo nie dostaję ;p Jakby jednak ktoś coś chciał, to proszę pisać na PW. Link do komentarza
ewelina64565 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Cześć. Zbieram zamówienia na figurki, których nie ma u nas w Polsce. Między innymi Zecorę, Nightmare Moon, Lyrę i Trixie do czesania... Będę ich parę miała i jeśli ktoś chce, może ode mnie kupić. Niestety ceny są wysokie, ale może akurat komuś zbliżają sie urodziny albo coś, i rodzice będą skłonni wydać parę zł na waszą zachciankę? Piszcie, jesli jesteście zainteresowani. Jeżeli będzie odzew, to wrzucę listę z cenami. Niech Przyjaźń będzie z wami witam interesują mnie ceny kilku koników. Podam Pani nazwy koników a Pani poda mi ich ceny: - rainbow flash -flitterheart -honeybuzz -star swirl -sugarcup -lulu luck -plumsweet -blossomforth -sweeti swirl -zecora proszę o podanie cen i kosztów przesyłki??? i jak można by było ewentualnie odebrac i zapłacić za koniki jakbym się zdecydowała na ktoregoś??? proszę o odpowiedź na mojego maila [email protected] z góry dziekuję i pozdrawiam. Link do komentarza
ewelina64565 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Cześć. Zbieram zamówienia na figurki, których nie ma u nas w Polsce. Między innymi Zecorę, Nightmare Moon, Lyrę i Trixie do czesania... Będę ich parę miała i jeśli ktoś chce, może ode mnie kupić. Niestety ceny są wysokie, ale może akurat komuś zbliżają sie urodziny albo coś, i rodzice będą skłonni wydać parę zł na waszą zachciankę? Piszcie, jesli jesteście zainteresowani. Jeżeli będzie odzew, to wrzucę listę z cenami. Niech Przyjaźń będzie z wami witam interesują mnie ceny kilku koników. Podam Pani nazwy koników a Pani poda mi ich ceny: - rainbow flash -flitterheart -honeybuzz -star swirl -sugarcup -lulu luck -plumsweet -blossomforth -sweeti swirl -zecora proszę o podanie cen i kosztów przesyłki??? i jak można by było ewentualnie odebrac i zapłacić za koniki jakbym się zdecydowała na ktoregoś??? proszę o odpowiedź na mojego maila [email protected] z góry dziekuję i pozdrawiam. Link do komentarza
gumisio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Zapewne wielu z Was marzy się taka kolekcja ... niestety nie moja Link do komentarza
Kamisha Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Dziwna ta kolekcja; albo cała masa customów albo ktos ma dostep do fabryki i ma wszystkie próbne wypusty figurek. Link do komentarza
[email protected] Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Cześć. Zbieram zamówienia na figurki, których nie ma u nas w Polsce. Między innymi Zecorę, Nightmare Moon, Lyrę i Trixie do czesania... Będę ich parę miała i jeśli ktoś chce, może ode mnie kupić. Niestety ceny są wysokie, ale może akurat komuś zbliżają sie urodziny albo coś, i rodzice będą skłonni wydać parę zł na waszą zachciankę? Piszcie, jesli jesteście zainteresowani. Jeżeli będzie odzew, to wrzucę listę z cenami. Niech Przyjaźń będzie z wami ja chciałabym kupic zecora ile by to kosztowało Link do komentarza
Kamisha Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 ja chciałabym kupic zecora ile by to kosztowało Zecore mam tutaj: http://allegro.pl/my-little-pony-zebra-zecora-swieci-w-ciemnosci-i3111925155.html Link do komentarza
gumisio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Zależy czy figurki czy pluszaki ... nie wiem jakie są ceny tych figurek - obecnie mam złożone zamówienie na dwa pluszaki. Mam nadzieję że w ciągu dwóch miesięcy (ja tam jestem cierpliwy) otrzymam je. Link do komentarza
Kamisha Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 nie wiem jakie są ceny tych figurek których? Aktualnie wystawiłam nowy komiks MLP: http://allegro.pl/my-little-pony-friendship-is-magic-komiks-fanowski-i3125741932.html Link do komentarza
solaris Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Temat nieaktywny od miesiąca, zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts