MietekPL ( TS ) Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam wszystkich ( przepraszam jeśli zboczyłem , ta saga ma rożne gatunki połączone ze sobą ) A więc Zacznijmy Co to jest Saga Homeworld ? 1. rok 1999 wydanie najlepszej gry kosmicznej ( RPG I RTS ) Homeworld Była to najlepsza gra pod względem 3D wyprzedzała inne gry o 3-4 lata Historia : Jesteśmy rasą Kushan ( Potocznie zwani ludzie ) nasz świat Kharak został zniszczony , twoim zadanie będzie dotrzeć do Ojczystej planety zwanej Hiigara . Nie rozpisuje się , jak ktoś chce wiedzieć więcej niech pisze 2. rok 2000r. wydanie także gry kosmicznej ( dodatek ) Homeworld : Cataclysm , gra wprowadzająca liczne zmiany w silniku i oprawie , była wykonywana w Polsce przez 2 programistów Historia mineło 20 lat po wydarzeniach z 1 części , wcielamy się w klan : Somtaaw ( sojusznicy Kushan ) . 3. 2004r. Homeworld 2 Najlepsza gra do 2008r. Historia : 100 lat po dodatku Cataclysm Stajemy do walki po stronie Hiligran ( Kushan ). Walczymy z Vaygrami strona dla tych którzy mają Homeworld 1 , Cataclysm i 2 Jeśli ktoś ma . lub słyszał , chetnie zobaczę wypowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Powstał temat z moją ulubioną grą. Tylko wyjaśnij mi jedną rzecz: 3. 2004r. Homeworld 2 Najlepsza gra do 2008r. Skąd masz tą informację? Według mnie ona dalej jest najlepsza! Jakbyś chciał kiedyś w multi pograć, to pisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 Są to wiadomości z ankiety która była na moim terenie powiatu Kamiennogórskiego . Jeśli grać to tylko przez hamachi . Zniszczona plyta od homka 2 :-( ID SIECI HAMACHI : jk_aeon HASLO : aeon Nie zapomnioj sie zarejestrowac naforum ktore podalem . O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Niestety, jak wchodzę na podany link to jakaś reklama mi wyskakuje... Nie wiem co to hamachi (ale ja zacofany, nie?), ale chyba się zainteresuję. PS. Ja mam oryginałkę kupioną jeszcze w 2004 i nadal z niej korzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 Tez mam orginalke ale plyta jest zniszcona i korzysta z tzn. Kopii bezpieczenstwa ( crack) nawet policha o tym wie bo byla na przegladzie i nic mi ani tym co na forum nie zrobili . Wpisz se w foogle forum HOMEQORLD I WEJDX W forumpsf.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts