Xyz Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Cabal Online, Aion, Perfect World, Lord of the Rings Online - przykłady darmowych gier również MMORPG które są o NIEBO lepsze od tego Metina. Wciąż nie mogę pojąć, dlaczego tak dużo ludzi w to gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Grałem w to przez pół godziny. Wkurzyłem się, gdy bodajże wątroba wilka nie chciała mi wypaść (to było daaawno). Spałem wtedy pod łóżkiem. Przez was znowu będę musiał się męczyć z rozkładaniem prześcieradła na podłodze:sadsmile: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 W Metina graja głównie nierozgarnięte osoby , które nie potrafią zrozumieć co to jest uczciwa gra . Mimo tego sama gra utrzymuje jakiś tam poziom. Mimo tego nie uważam , że jest słaba , bo można jako tako w miarę przyjemnie przy niej czas spędzić (choć są lepsze gry do tego ...) Tak jak wcześniej mówiłem jestem nastawiony neutralnie do tej gry. Gram od czasu do czasu (głównie w weekendy od . 19.00) Ta gra ma jedna ( na pewno więcej ale ja wspomnę o jednej ) poważna wadę , a mianowicie graczy ..... (niektórzy tylko są normalnie , a reszta.....) Moja wypowiedź jest trochę chaotyczna , ale ciul nie chce mi się jej poprawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Metin 2.... zaraz.. zaraz... - czyli była kiedyś jedynka? DD: Znajomy namówił mnie kiedyś do tego, zabrałem mu jakąś tam zbroję, zabiłem jednego wilczka i się wylogowałem Ogólnie to byłaby całkiem spoko gdyby nie: -gracze -misje -potworki -gracze -miałem się uczepić grafiki ale przypomniałem sobie, że to mmo D: -gracze -system walki -rasy, klasy itp. (ogl. rozwój postaci) -gracze -mało urozmaicenia -mało wciągająca -gracze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nie bijcie mnie ! Gram w to ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Grałem jakiś czas, ale znacznie mniej od brata. Krótko na oficjalu, potem przeszliśmy na kamermoda i prywatne serwery. Rzuciliśmy grę na dobre, gdy już nie było serwera, który by bratu odpowiadał. Co do samej gry - wspominam ją na pewno o wiele lepiej niż AirRivals/AO, gdzie grałem później. To co mi się podobało, to przyjemna dla oka grafika i "lekkość" samej gry - na moim wiekowym kompie żarła mało zasobów. Gdyby nie ten |censored|, jaki dzieje się tam teraz, mógłbym polecać Metka jako pierwsze MMORPG dla treningu i oswojenia się z mechaniką tego typu gier. Niekoniecznie na oficjalnym serwerze. Tak na marginesie, KaMeR1337 jest do tej pory u mnie w kontaktach Skype Nie hejtujcie, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nie bijcie mnie ! Gram w to ! na PLu czy na Privach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipcio Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Ja nie gram w metina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Ja w to grałem ale już nie gram ale nie z tego powodu że jest głupi albo co ale jest poprostu nudny.. na privach też grałem ale to jakieś też już nudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts