Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Olu, czemu nie odwiedzasz forum ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Est dawno Cię nie było na tym forum,co się dzieje z Tobą? :c.Jesteś fajną osóbką,to powinnaś więcej tu wbijać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Może już nie lubi kucyków ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Oczywiście że lubi,tylko nie ma czasu na wrzucanie...ja też tak mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Oczywiście że lubi,tylko nie ma czasu na wrzucanie...ja też tak mam Ja mam dużo czasu, tylko nie umiem rysować xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Żyję,ale ledwo. Ostatnio mam trochę problemów,ale niedługo to się skończy i prawdopodobmie coś wrzucę. Póki co trzymajcie się i niech moc będzie z wami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Żyję,ale ledwo. Ostatnio mam trochę problemów,ale niedługo to się skończy i prawdopodobmie coś wrzucę. Póki co trzymajcie się i niech moc będzie z wami Olu, nareszcie się odezwałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzisiaj moje prace namalowane farbami akwarelowymi(bo plakatówki to porażka) Portret Pinkie,mam zamiar zrobić dla całej Mane6 Świąteczna Blossomforth No i taki staaaary jesienny obrazek ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jak dla mnie świetne, tym bardziej, że to farby do których nigdy bym się nie dotknął. Ale cóż moja opinia raczej się nie przyda skoro się na tym nie znam, niemniej jednak mi się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Pinkie wyszła fenomenalnie Nie mogę się napatrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Pinkie wyszła strasznie fajnie I to o Beskidach, ale ja to już i tak mówiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie, no Pinkie jest świetna Te słodkie oczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Jeśli kogokolwiek to interesuje,to Fluttershy w produkcji ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki za info, ziom. (jeśli mogę się tak do Ciebie zwracać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Możesz się zwracać jak AJ (cukiereczku) albo jak moja korepetytorka (miśku) albo kocie,ale nie ziomie ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Spoko, loko. Cukiereczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Nie mogę się doczekać jak Ci wyjdzie ta Fluttershy :>.Prace bardzo dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Fluttershy już prawie jest,ale chcę jej dorobić tło. Poza tym dziś wyprodukuję jeszcze prawdopodobnie Twilight i rysunek z anime dokończę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 A no to czekam na efekty pracy,tak czy inaczej powodzenia przy tym rysunku z anime i przy Twi ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie mogę się doczekać Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Pinkie Pie (ten skaner wszystko psuje...) I ta akwarelowa Fluttershy(niestety mój skaner nie wyłapuje takich jasnych kolorów zbyt dobrze,więc wygląda okropnie) I jeszcze te przebarwienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Cukiereczku, Pinkie wyszła świetnie, a Fluttershy świeci jaśniej niż moja sygnatura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fluttershy świeci niczym Syriusz na nocnym niebie. Bardzo fajnie wyszła Ci Pinkie, zresztą Fluttershy też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie ma co narzekać, bardzo fajnie Ci to wyszło. Fluttershy wyszła całkiem nieźle, ale to tylko me skromne zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ta jasność podkreśla efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się