Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Już nie długo , na razie ciągle pracuje nad rzeźbą i muszę jeszcze pomóc dziadziowi w figurkach do szopki na wystawę Jak chodzi o rysunki to zrobiłam na razie tylko 2 . 1 z Twi a 2 Z Spit A kiedy wstawisz te rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie długo może jeszcze dzisiaj ale nie jestem pewna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Masz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Masz talent. Zgadzam się z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Mi najbardziej podoba się Luna i NMM. Piank-- Rarcia też ładna, ale trochę przypomina Fleur. Nie mówię czy super czy nie, bo niektórzy twierdzą że nie mam gustu. (ale i tak uważam, że tak ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Już niedługo dodam nowe prace , przepraszam że wtedy nie dodałam ale ktoś mi je zgubił, ale je odnalazłam i jeszcze poza tym musiałam robić rzeczy na kiermasz itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Już niedługo dodam nowe prace , przepraszam że wtedy nie dodałam ale ktoś mi je zgubił, ale je odnalazłam i jeszcze poza tym musiałam robić rzeczy na kiermasz itp... Nie mogę się doczekać, liczę na to, że te prace będą epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Powiem tak: Prace są ładne ale trochę niedopracowane. Jestem pewna że jeśli jeszcze trochę popracujesz to będą piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts