marvelus113 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Tak się zastanawiam: mówią mi że ładnie rysuje, to może wrzucę parę artów ode mnie. http://imageshack.us/photo/my-images/545/img0004rk.jpg/ Tłajlajt http://imageshack.us/photo/my-images/441/img0003my.jpg/ Pinkie + Rainbow http://imageshack.us/photo/my-images/39/img0002tw.jpg/ Zua Flutterka http://imageshack.us/photo/my-images/217/img0001yrh.jpg/ Apple Jack z pomarańczą (odpowiednik żółtaczki) I jak myślicie? Bo trochę się wstydzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Cóż, w niektórych miejscach są trochę 'kanciaste' xD Ale ogólnie są spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 No. Piękne. Nie ma się czego wstydzić, talentu? AJ też jest bardzo ładna. Szczególnie oczy, kapelusz, ogon, grzywa, kopyta xD Miłego rysowania x DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Rysujesz ładnie, ale postaraj się nie wyjeżdżać jak kolorujesz.... Ponieważ u AJ nie powiem jak to wygląda..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Ok, zapamiętam to, i chyba może wezmę się za cieniowanie. Kto wie, może lepiej będzie wyglądało? A, i chce powiedzieć że mogę rysować na zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ok, zapamiętam to, i chyba może wezmę się za cieniowanie. Kto wie, może lepiej będzie wyglądało? A, i chce powiedzieć że mogę rysować na zamówienie. Narysuj Chrysalis, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Narysuj Chrysalis, proszę Jak chciałeś, tak zrobiłem. To jest jeszcze faza projektów, ale jak już będzie skończony to napisze. Chrysalis, Version 0.5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jak chciałeś, tak zrobiłem. To jest jeszcze faza projektów, ale jak już będzie skończony to napisze. Chrysalis, Version 0.5 Zapowiada się świetnie, nie mogę się doczekać, aż skończysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Chrysalis narazie wygląda epicko:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Chrysalis narazie wygląda epicko:pinkie2: Epicko to mało powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Zła flaterszaj nie wygląda jak kucyk ... bez urazy .Ocenisz moje rysunki ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Założyciel tego tematu żyje ? Czy zostawił ten temat na zawsze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Nogalik, jak obiecywałem, tak zrobiłem. Nie miałem zbytnio czasu na kończenie, lecz przed chwilą powstała wersja 1.0. Jutro ją przekopiuję na kompa, ddodam i zobaczysz co zmieniłem, poprawiłem, dodałem. Dziś już tego nie zrobie (brak dostępu do kompa, pisze z telefonu.) Wróce ze szkoły (coś koło 16.00) i powinno być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Zapomniałem napisać: nowe arty będę udostępniane w dni: środa ( jeżeli będę miał czas na zabawę w artystę plastyka), czwartek (środa jest dla mnie wolna więc mam czas na arty), sobota ( jeżeli będzie mi się chciało wyłudzać komputer pod wieczór) i niedziela ( dzień wolny, a arty z soboty już z pewnością będą wtedy wgrane). Moje fanarty będę dodawał przynajmniej raz na tydzień. Czasami kilkukrotnie po 2-3, a czasami raz w niedzielę po np. 8. Pozdrawiam i mam nadzieję że Chrysalis Version 1.0 spodoba się wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Nogalik, jak obiecywałem, tak zrobiłem. Nie miałem zbytnio czasu na kończenie, lecz przed chwilą powstała wersja 1.0. Jutro ją przekopiuję na kompa, ddodam i zobaczysz co zmieniłem, poprawiłem, dodałem. Dziś już tego nie zrobie (brak dostępu do kompa, pisze z telefonu.) Wróce ze szkoły (coś koło 16.00) i powinno być. Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 OTO NADCHODZI! Mam nadzieję że wam się spodoba. Chrysalis Version 1.0 Trochę musiałem kombinować z wgraniem go na ImageShacka, ale sie wreszcie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 OTO NADCHODZI! Mam nadzieję że wam się spodoba. Chrysalis Version 1.0 Trochę musiałem kombinować z wgraniem go na ImageShacka, ale sie wreszcie udało. Nie, no. To jest świetne Naprawdę mi się podoba Najfajniejsze jest to przedstawienie z różnych perspektyw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 W tym tygodniu niestety ( z resztą do końca listopada) nie będę miał zbytnio czasu na rysowanie, zbyt dużo nauki, jednak postaram się narysować przynajmniej kilka. Pozdrawiam, może narysuję coś jeszcze dla ciebie, Nogalik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 W tym tygodniu niestety ( z resztą do końca listopada) nie będę miał zbytnio czasu na rysowanie, zbyt dużo nauki, jednak postaram się narysować przynajmniej kilka. Pozdrawiam, może narysuję coś jeszcze dla ciebie, Nogalik. Dzięki, że masz chęci do rysowania dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Poćwicz nad ciałem i twarzą kucyków ,poza tym dokładniej koloruj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts