Bluedraft Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ostatnio miałem trochę czasu i postanowiłem się wziąć za rysowanie swojego OCka. Dopiero się uczę rysować kuce ale to takie pierwsze próby : http://puu.sh/1oFqE http://puu.sh/1m41p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Dobre rysunki, ale zdjęcia tak jakby śnieżą.....Slender man ci pomagał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Hmmm.... Jak na początek rysowania to bardzo dobrze. Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Rysunki ogólnie ładne ,dodasz więcej ? Em i poprosiłabym o ocenę moich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Dobre rysunki, ale zdjęcia tak jakby śnieżą.....Slender man ci pomagał? No trochę podpowiadał czasem XD Ogólnie wzoruję się na gotowych postaciach, czyli kalkuję mniej więcej sam obrys ciała i pozy a resztę dopracowuję sam czyli styl Lini i ostateczne kształty mojej postaci. Rysunki ogólnie ładne ,dodasz więcej ? Em i poprosiłabym o ocenę moich Spoko dodam jeszcze zamierzam ich trochę porobić A btw jakiś link mógłbym prosić do twych prac ? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Rysunki są śliczne, lecz popracuj trochę nad proporcjami.... xD Link Do tej tam wyżej... Sushi... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Trochę krzywo, proporcje troszkę nie takie i zdjęcia mogłyby być wyraźniejsze, ale nie jest źle jak na pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Chodzi o wzrost ? Cóż o to akurat mi chodziło bo miał być bardziej nie typowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Kolejny rysunek Mojego OC tym razem w stylu Anthro http://puu.sh/1E2FV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajne rysunki, ten irokez w pierwszych rysunkach mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ostatnio po wysłuchaniu krytyki ze strony znajomych dotyczącej rysunku postanowiłem go poprawić i o to efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Lewe kopyto jest chudsze niż prawe. I kompozycja rysunku (czy jak to tam się zwie) jest nieciekawa, bo za dużo wolnej przestrzeni. Ale oprócz tego to całkiem zgrabnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Po konsultacji z trollem uważamy iż jest to bardzo ładna galeria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ogólnie to ciekawe rysunki ,tylko popracuj trochę nad twarzami i ciałem ja też muszę *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Rysunki bardzo fajnie. Popracuj trochę nad pyszczkami - reszta moim zdaniem jest OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Bardzo ładne cieniowanie, widać że trenujesz nad własnym stylem. Nadal czeka jeszcze Cb dużo pracy. Jeśli mam oceniać z grubsza to świetnie Ci skrzydła wyszły. Popracuj nad rękami i nogami kucyków, no i dziwi mnie jeszcze że to skoro pół człowiek, pół kucyk to gdzie ma ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobra kolejny rysunek puki co torturuje swojego ponysona bowiem chcę złapać styl po przez który będę tworzył kolejne postacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts