kingacrazy123 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Cześć Spike mam do ciebie 3 pytania: 1.Czy kiedyś myślałeś o tym aby stać się człowiekiem? 2.Czy masz jakiegoś idola np jak ja mam lunę? 3.Czy w "Tajemnica nadmiaru"byłeś w tym wielkim smoku i chciałeś się uwolnić i nie być złym? Papatki i życzę ci sukcesów w oczach Twilight! Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez kingacrazy123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Spike, witaj. Mam do ciebie 2 pytania. 1.Boisz się tego co wyskakuję w Google grafika po wpisaniu "smok"? (przepraszam za cudzysłów, nie umiem go obsługiwać) 2.Lubisz Dżem? (Musiałam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Dzień dobry Spike. Mam parę pytań: 1. Lubisz odpowiadać na pytania? 2. Jak bardzo kochasz Rarity? Pa Spike więcej pytań nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja też mam - Czy nie denerwuje cię to, że ciągle słyszysz "Spike to. Spike tamto"? - Czemu podkochujesz się w Rarity? (czyli za co ją cenisz) - Chciałbyś mieć skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Spike! Jakie jest twohe hobby? Lubisz wkurzać ludzi? xD Lubisz biblioteki? Co najczęściej zjadasz? Twój ulubiony kolor? Jakie miejsce lubisz najbardziej? Gdzie bywasz najczęściej? Jakie.desery Ci smakują? Jakich dań nie lubisz? Jaki.kwiat.podoba Ci się najbardziej? i.. to koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Spikuś, czy kochasz dalej Rarity, chociaż zakochała się w kimś innym? ( Trenderhoof) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 (edytowany) Część Spike1.Czy czasem Ci nie brakuje pisania listów do Celestii i cytatu "Droga Księżniczko Celestio...", czy właśnie dlatego odczuwasz ulgę, bo np. nie musisz odbierać poczty, przynajmniej nie w takiej ilości, jak dawniej?2.Podkochujesz się tylko w Rarity, czy jakaś inna klacz też wywołuje ciepełko w Twoim sercu ?3.Czy słyszałeś o czymś takim, jak człowiek?4.Co czujesz w chwili, gdy ktoś inny zaleca się do Rarity?5.Czy wierzysz, że są inne takie miłe i uczynne smoki jak ty, czy wszystkie inne są raczej brutalnymi gburami, jak te nastoletnie chociażby, z którymi miałeś kiedyś tam do czynienia, wtedy, co poddawali Ciebie różnym próbom?6.Jakbyś się zachował, gdyby gromada ludzi pojawiła się w Equestrii?7.Jak podobasz się sobie z głosem Dominiki Kluźniak? Edytowano Wrzesień 25, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts