Zegarmistrz Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 (edytowany) Witam chętnych i spragnionych rozgrywki. Jestem tu od niedawna w roli MG ale obiecuję dostarczyć wam wrażeń. Moim zadaniem będzie przewiezienie was przez mój własny Stynx. Na drugim brzegu zaś czeka was... ale to już inna bajka Zainteresowanie? Oto dostępne światy: Chromantis - mechaniczny świat szukający odkrywców. Eden - post apokaliptyczna wizja świata spalonego słońcem. MARVEL - szeroko pojęte uniwersum, choć u mnie z naciskiem na mutantów. Hell Live - apokalipsa za rogiem, czasy obecne, zagłada i survival pełną parą. Comando - czasy obecne, robota dla ludzi którzy lubią brudzić sobie ręce. Dishonored - miasto podnoszące się z kolan po pladze która prawie kompletnie je zniszczyła. Labirynt - żeby przeżyć, musisz się ukrywać, a ponad to, musisz myśleć. Domyślnie do każdego poszukuję 2-3 graczy. Powyższe gry są dostępne dla każdego, wystarczy zgłosić chęć udziału tutaj - *klik* - a ja wtedy dam kartę postaci do danego świata. Edytowano Lipiec 27, 2015 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts