Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Można zostać dopisanym do listy? I pytania: 1. Rainbow Dash zrobiła ponad dźwiękowe bum, ale przed tym tak się stresowała, że nie wyszły jej wcześniejsze sztuczki, bo jak była pewna siebie na treningach to jej nie wychodziło i gdyby nie spadająca przyjaciółka to by jej nie wyszło. 2. Czy przebaczyłabyś jej kiedyś gdyby przyszła i powiedziała że nie chce być liderką i ty byś była? Gdyby zrobiła to z własnej woli? I to już koniec do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Postanowiłam założyć listę fanów.Marta, co to ta koperta na stole? To? To pytania...I nic mi nie powiesz?! Dawaj to! Można zostać dopisanym do listy? I pytania: 1. Rainbow Dash zrobiła ponad dźwiękowe bum, ale przed tym tak się stresowała, że nie wyszły jej wcześniejsze sztuczki, bo jak była pewna siebie na treningach to jej nie wychodziło i gdyby nie spadająca przyjaciółka to by jej nie wyszło. 2. Czy przebaczyłabyś jej kiedyś gdyby przyszła i powiedziała że nie chce być liderką i ty byś była? Gdyby zrobiła to z własnej woli? I to już koniec do zobaczenia! Oczywiście!1) Nie ma tu pytania...W każdym razie - wiem iż Dash wykonała swoje Ponaddzwiękowe Bum... Ale też bym to potrafiła!2) Hmm... gdyby błagała mnie na kolanach i oddawała miejscę w akademii, i odznakę lidera... Tak! Oto koniec pytań!! Pozdrawiamy! Edytowano Listopad 21, 2013 przez martosia2004 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 (edytowany) Witaj Lightning Dust 1.Co się teraz z Tobą dzieje? Czy wywalili Cię ze szkoły Wonderbolts, czy tylko pozbawili stopnia?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Czy gardzisz stworzeniami, które nie mają skrzydeł i nie umieją latać, tak jak właśnie człowiek?4.Przytulisz mnie?5.Czy jesteś zła na Rainbow Dash?6.Czy masz jakieś wielkie plany na przyszłość i zrobisz coś oszałamiającego?7.Jak podobasz się sobie z głosem Agnieszki Fajlhauer? Edytowano Październik 5, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts