Gość Exterminatore Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Czy czytał ktoś z bronies tą jakże zacną sagę, która była kiedyś dołączana do Faktu? Jeśli tak, to podzielcie się swoimi sugestiami. Ja osobiście uważam, że jako saga rodzinna jest super ciekawa. Mieliście z nią styczność? Link do komentarza
Fragin Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Tak czytałem, bodajże mam do 25 tomu w wersji Faktowej. Całkiem ciekawa historia, może kiedyś ją dokończę. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Oczywiście, że czytałam! Nawet mam wszystkie część, aż zaszpanuje! Wg mnie świetna historia, która wciągnęła mnie na długi czas, bo 47 tomów to nie przelewki ale jak się czytało 2-3 dziennie podczas bycia chorym, loozik. Chyba przeczytam znowu... Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 No ja średnio też 2 tomy dziennie "łykałem" xD chociaż nie mam jednego tomu. Tengel Dobry to była najlepsza postać w sadze imo Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Czytałem i wymiękłem po 5 tomie, ale leżą wszystkie części na półeczce. Moja mama i siostry czytały to po kilka razy. Link do komentarza
Dark Rose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Mam sentyment do tego quasi-fantasy-romansidła. Sol, Saga i Christa to moje ulubione postacie. Link do komentarza
Recommended Posts