kahrik Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Rarity PP Apple sisters (za słabo cieniowane ołówkiem i widać same kontury, nie wiem gdzie mam wersje papierową więc nie moge zeskanować jeszcze raz niestety.) Rysowane na jakimś angielskim rok temu, niestety przerysowywane :/ jak złapie sterowniki do mojego skanera na windowsa 8 to wrzuce sporo nowych, w większości też niestety przerysowywane no ale od czegoś trzeba zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Tak z ciekawości - przerysowane z artów? Bo dosyć dokładne, Karolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Dokladnie z jakichs przypinek chyba. No niestety przerysowane jak juz pisalem, w oryginale były kolorowe. (Takiego kapsla z pp nosze w portfelu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Faktycznie, napisałeś, że przerysowane, nie zauważyłem, wybacz I tak nieźle, nie każdy by tak umiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 hmm... W miarę fajnie Ci to wyszło, mimo tego iż jest przerysowane... ale masz rację od czegoś trzeba zacząć xD Ćwicz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ładne, chociaż przerysowane. Ale przecież prawie każdy artysta od tego zaczynał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nowa porcja starych rysunków. Mam nadzieje że niedługo umieszcze coś "swojego" a nie przerysowywane scenki. Te niestety są jeszcze przerysowywane. Pinkie Twilight Fluttershy Celestia i tak na koniec: Applejack (z tą nienawiścią to tylko taki żarcik ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Świetne rysunki, fajnie by wyglądały gdyby były pokolorowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Z kolorami mam problemy, nie umiem się nimi odpowiednio posługiwać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Pięknie rysujesz ^^ A zamówienia przyjmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Mogę spróbować, ale nie gwarantuje że mi dobrze wyjdzie takie zamówienie. Edit: po dłuższym zastanowieniu stwierdzam że jak bd mial konkretny cel to częściej będę rysował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 To skoro przyjmujesz, to ja prosiłabym o Pinkamenę. Całą, resztę zrób według własnego pomysłu. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Droga koleżanko Pinkamena gotowa, nie wiem czy Ci się spodoba ale starałem się jak mogłem PACZCIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Hahaha, ten wyraz twarzy mnie totalnie rozwalił xDD Świetna praca, taka śmiechowa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tak, mnie też rozwalił xD W poprzednych rysunkach Celestia ma za chudą nogę Ale rysunki świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahrik Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Właśnie nie za bardzo wiedziałem jak narysować oczy i tak dziwnie wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Dzięki za Pinkamenę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts