Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Twinkle. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy czasem marzysz o skrzydłach? Wyobrażasz sobie siebie jako pegaza lub alicorna? A dobrze u mnie Skrzydła?Hmmm... nie chciałabym być pegazem...bez magii trudno żyć..przynajmniej dla mnie A alicorn...bym musiała być księżniczką...to trudne...i nie dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Masz rodzeństwo? Człowiek!!! ;-; Twinkle uspokój się,tak to człowiek taki jak ja czy każdy inny... Długo ich nie widziałam A ja to co? Ty to nie człowiek tylko jakieś...nienormalna jesteś ;-; Dziękuje A co do pytania...nie,nie mam rodzeństwa a szkoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts