Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witajcie, przepraszam, że zaniedbałam tą zapytajkę i jest to jedynie moja winą, więc szybko ją odkopuję i mam dla was kolejną porcję odpowiedzi. Zmieniłam się przez tą przerwę, więc odpowiedzi będą bardziej sensowne. 1. Aretra: Jak zdobyłaś CM? Screw: *stuka kopytkiem w podbródek* Dawno nad tym nie rozmyślałam, ale z tego co pamiętam kocham majsterkować , dlatego często przesiaduję w ogródku, tworząc różne karmniki czy nawet meble do mojego domu. 2. Cash: Czy jeśli wyląduje w szpitalu to będę miał zniżkę? Albo gwarancję miłej obsługi ? ;p Screw: Nasz szpital zawsze pomaga kucykom gdy tylko coś im się stanie, bo przecież nie może ignorować kopytek wyciągniętych w geście pomocy . 3. GOŚĆ: Jeśli ty masz tyle lat co Twilight to ile lat ma Twilight ? Screw: *patrzy na swoje dokumenty* Twilight jest teraz księżniczką, w dodatku alicornem, wiec może i wiek jej się zmienił. W dodatku klaczy się nie pyta o wiek, chyba, że jesteś moim przyjacielem. 4. Turoń: Czy w kucykowym szpitalu macie kapelana? Jest nim może Mr. Ks. Waddle? Screw: Tak mamy kapelana i jest nim właśnie Ks. Waddle. Jest bardzo miły dla wszystkich. 5. Aretra: Hejka! Srew: Witaj, miło mi, ze znów masz do mnie jakieś pytania. A: Co wiesz o Mane6? S: Niewiele, raz na jakiś czas widzę jedną z nich w Ponyville czy w szpitalu i raczej nie mam z nimi zbytniego kontaktu, każdy załatwia swoje sprawy. A: Lubisz muffiny? Jeśli tak to łap! S: Dziękuję, jest przepyszna ! A: Masz siostrę albo brata? Skąd pochodzisz? S: Jestem jedynaczką. Pochodzę z Ponyville, odkąd pamiętam zawsze tutaj byłam. A: Czym się na co dzień zajmujesz, oprócz pracowania w szpitalu? S: Jak już mówiłam, różne majsterkowanie, bardzo mnie to uspokaja i dzięki temu rzadko muszę chodzić na badania. 6. Princess Molestia: Byłaś kiedyś zakochana? Screw: ugh... może... PM: Jaka była Twoja najbardziej szalona przygoda w szpitalu? S: Hmmm... było ich dość dużo, ale dość dobrze wspominam walkę na jedzenie, dostaliśmy karę, ale samo sprzątanie było czymś zabawnym. PM: Czy jesteś na oddziale zamkniętym? S: Byłam, przez pewien czas, ale dzięki mojemu doktorowi, przeniesiono mnie. Jestem mu za to bardzo wdzięczna. PM: Czemu nie uciekłaś kiedy miałaś szansę ? S: J-ja nie wiem *spuściła swój pyszczek* Nie mogłam, w tamtym czasie moje myśli były zbyt zagmatwane. 7. Aretra: Hej. Tylko jedno pytanie. Screw: Hej *powiedziała wesoło* Śmiało, pytaj. A: Jak chodziłaś do szkoły, jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? S: Technika, dostawałam 6 za rysunki techniczne. Dobrze też sobie radziłam z biologią. 8. Cash: Witam Screw. Jak życie co u Ciebie? Screw: Witaj, miło znów cię widzieć (w tym temacie Dość dobrze, ostatnio dużo odpoczywam. C: Jakie jest twoje hobby? Oraz jaki kolor najbardziej lubisz? S: Majsterkowanie oraz opieka nad psami. To drugie na razie jest zawieszone, ale staram się aby mi pozwolono na psiaka ze schroniska. Jeśli chodzi o kolor , lubię zestawienie szarego z błękitem. 9. kosiara: Czy chcesz uciec z szpitala? Screw: Kiedyś chciałam to zrobić, ale zrozumiałam, że to nie jest wyjście. 10. Mephisto von Pheles: Czy będziesz jeszcze odpowiadać na pytania? Dżuma: Tak, zaniedbałam ten temat, do czego już nie dopuszczę. MvP: I czy lubisz koty bo ja ich wręcz nienawidzę? Screw: Nie przepadam za nimi . 11. Rita: Czy lubisz być sobą ? Screw: Tak, nawet kocham. R: Jak byś mogła cofnąć czas. Ci byś zrobiła ? S: Nic, gdybym coś namieszała, mogłabym dosłownie przestać istnieć R: Jak bardzo lubisz Dr. Stable ? S: Bardzo. Mam nadzieję, ze to wystarczy. R:Co zarabiasz w szpitalu gdy ci się nudzi ? S: Nie zarabiam, po prostu raz na jakiś czas muszę tam być. R: Nabijają się z ciebie ? Np. Dają kość czy rzucają piłeczki ? S: Czasami tak robią, co nie jest zbyt miłe, ale powoli przestają. Po prostu mnie ignorują. R: Myślisz że. Że kiedyś cię wypuszczą ? S: Mam nadzieję. Teraz po prostu przesiaduję w domu wraz z pielęgniarką. R: Co byś zrobiła gdybyś nigdy nie wylądowała w szpitalu? S: Nigdy nad tym nie myślałam. Zawsze tam byłam, może żyłabym wraz z moim psem zarabiając, na moim "talencie" . R: Czy pisze ktoś do ciebie czasem listy ? S: Jest kilka takich osób, piszą do mnie, gdy nie mogę się z nimi spotkać lub oni nie maja czasu tego zrobić. R: Lubisz pielęgniarkę Redheart ? S: Jest bardzo miła, dzięki niej i wielu innym pielęgniarkom, wszystko w szpitalu jest zaplanowane i nie ma chaosu. R: Dopada cię czasem samotność ? Co robisz w takich chwilach ? S: Czasami. Wtedy przerzucam ją na różne zajęcia. Często robię sobie małą drzemkę. R: Przytulisz? S: Czemu nie? *nie pewnie przytula* Do następnego razu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Witaj! 1. Ulubiony kamień szlachetny? 2. Widziałaś kiedyś księżniczkę? 3. Znasz osobiście jakiegoś gryfa? 4. A smoka? Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Dżuma / Screw : Witaj, miło cię widzieć Ryś Raindrops: Ulubiony kamień szlachetny? Screw: Akwamaryn. Ma naprawdę śliczny kolor, zawsze marzyła mi się spinka do włosów własnie z tym kamieniem. RR: Widziałaś kiedyś księżniczkę? S: Wydaję mi się, że już odpowiadałam na takie pytanie.... Przy ostatnim Nightmare Night widziałam Lunę RR : Znasz osobiście jakiegoś gryfa? S: Nie, niestety nie. RR: A smoka? S: Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts