Fender Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Siema. Nie gadając zbyt wiele, zaczynam od odpowiedniego pozdrowienia wszystkich bronies i pegasis (oczywiście hugiem) w stylu mojej ukochanej Rainbow Dash i zapraszam was do zadawania mi pytań Link do komentarza
L'estaca Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 wiek? talent? CM? Wygląd? Link do komentarza
Fender Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wiek: Młody, nie liczy lat. Wygląd, CM i talent jest w jego temacie, http://mlppolska.pl/Watek-Moja-imaginacja-czyli-Flash-OC-Fendera--5443 Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hmm, cześć Flash Jeśli pozwolisz to zadam Ci kilka pytań 1. Jak Ci się żyje w Ponyville? 2. Co sądzisz o Fluttershy? 3. Twoje ulubione zajęcia w wolnych chwilach to... ? 4. Jakie jest Twoje zdanie na temat Bronies i Pegasis? Pozdrawiam ^^. Link do komentarza
Varthy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Masz jakąś klacz na oku? Link do komentarza
Fender Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hmm, cześć Flash Jeśli pozwolisz to zadam Ci kilka pytań 1. Jak Ci się żyje w Ponyville? 2. Co sądzisz o Fluttershy? 3. Twoje ulubione zajęcia w wolnych chwilach to... ? 4. Jakie jest Twoje zdanie na temat Bronies i Pegasis? Pozdrawiam ^^. Siemka PitPl Pytaj 1. Ponyville jest świetne, ciągle słońce, jest z kim rozmawiać, po prostu bosko 2. Fluttershy jest zbyt nieśmiała, ale poza tym jest fajna 3. Lubię ćwiczyć, jeść jabłka, rozmawiać z innymi i pić cydr z przyjaciółmi 4. Oni są świetni! ^.^ Ja Cię również pozdrawiam Link do komentarza
Fender Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Masz jakąś klacz na oku? Oj zdziwiłbyś się jeszcze ile niezłych klaczy mi przed oczami przebiegło, ale jestem za szybki żeby się szczególnie przyglądać. Ale póki jestem młody myślę że skorzystam z darów Equestrii Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Witaj Fender i siemanko Flashie ^^. Kolejna porcja pytań: 1. Czy jak widzisz przemoc na słabszych to co wtedy robisz? 2. Podoba Ci się muzyka Dubstep? 3. Jesteś nieśmiały? Pozdrawiam Link do komentarza
Fender Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Witaj Fender i siemanko Flashie ^^. Kolejna porcja pytań: 1. Czy jak widzisz przemoc na słabszych to co wtedy robisz? 2. Podoba Ci się muzyka Dubstep? 3. Jesteś nieśmiały? Pozdrawiam Siemanko PitPl ^.^ Tak, tak, siema, my się widzimy codziennie to tam... 1. Kopyta mam mocne, kilku się przekonało... Leżał na glebie pół godziny jak stawiał się do jakiegoś małego jednorożca jakiś pegaz nie wiadomo skąd 2. Tak - bo jest szybki - niczym ja A nawet szybszy 3. Jak wśród przyjaciół, to elegancja Francja, ale jak do klaczy... Zwłaszcza wtedy jak Dashie stała obok, co? :avanę: Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 1. Czy lubisz smoki? 2. Jakie jest Twoje podejście do spraw związanych z miłością i przyjaźnią? 3. Kiedy pojawił się Twój CM? To tyle póki co Link do komentarza
Fender Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 1. Czy lubisz smoki? 2. Jakie jest Twoje podejście do spraw związanych z miłością i przyjaźnią? 3. Kiedy pojawił się Twój CM? To tyle póki co 1. Lubię, zwłaszcza spojrzenie Spike'a gdy gadam z Rarity Tia, wysłałby Cię do Celestii albo jeszcze dalej... 2. Rozważnie dobierać - ważna rzecz. Miłość/przyjaźń to nie loteria. Powiedział to pegaz który mógłby przyjaźnić się z każdym. To wina mojej empatii do wszystkich. Discorda też? Tak, szkoda że to Fluttie go "zresocjalizowała" OMG... 3. To było pewnego ciepłego dnia. Jakiś niewychowany pegaz naśmiewał się z małej klaczki-jednorożca unosząc ją wysoko do góry. Niezdara ją upuścił. Ja wtedy jeszcze bardzo słabo latałem, od dziecka zajmowałem się bieganiem. Ale mimo wszystko wzbiłeś się. Wzbiłem i ją uratowałem. Wtedy na moim boku pokazało się skrzydło. A klaczka do dziś jest Twoją przyjaciółką. Dokładnie. Miłego dnia Dołączam do pozdrowień Flash'a Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Hej Znowu ja tu zawitałem =3. Przejdźmy do pytań: 1. Co sądzisz o lenistwie i osobach leniwych? 2. Twoje ulubione anime? 3. Jakie nowe miejsca z chęcią byś zobaczył? 4. Hmm.. Czy dla Ciebie gry komputerowe są złe? Myślę że tyle starczy Link do komentarza
Fender Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Hej Znowu ja tu zawitałem =3. Przejdźmy do pytań: 1. Co sądzisz o lenistwie i osobach leniwych? 2. Twoje ulubione anime? 3. Jakie nowe miejsca z chęcią byś zobaczył? 4. Hmm.. Czy dla Ciebie gry komputerowe są złe? Myślę że tyle starczy Hue hue, znowuż widzę Piterka tutaj ;D Siemka Witaj Bez ceregieli, zaczynam: 1. Nie lenić się!! Ćwiczyć trzeba!! A arbeit macht frei... 2. Dragon Ball :DDD Kame-Hame-Ha!! niczym moje w typa z mojej klasy - 4 ławki do tyłu poleciał 3. Żadne - przebiegnę Equestrię calutką jak długą i szeroką to zwiedzę wszystko - na razie nie robię sobie nadziei. Nadzieji, niewychowańcu anty-przezydencki!! 4. Nie są, dopóki w umiarze. Powiedział to no-life. Wpadaj jak najczęściej! Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Dobry, mam nadzieję że nie przeszkadzam. Jako że mało osób zadaje pytania, to wpadłem ^^ 1. Co sądzisz o stwierdzeniu ''Peace not war'' ? 2. Lubisz noc? Nie mam weny. Więc, tylko tyle niestety . Pozdrawiam Link do komentarza
Fender Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Dobry, mam nadzieję że nie przeszkadzam. Jako że mało osób zadaje pytania, to wpadłem ^^ 1. Co sądzisz o stwierdzeniu ''Peace not war'' ? 2. Lubisz noc? Nie mam weny. Więc, tylko tyle niestety . Pozdrawiam Pytaj pytaj - mam zajęcie inne niż zarywanie do Swizzle Nie no dobra nie odchodząc od tematu ;D 1. Bez wojny nie ma pokoju, mam nadzieję że o tym wiesz... 2. Lubię lubię, dręczenie innych po nocy Wybacz że tak krótko i bez ironicznych komentarzy Fendera, ale wiesz... On jest hard worker Pisze o mnie historię teraz i przeżywa [krótkotrwałe] wypalenie artystyczne. Link do komentarza
Recommended Posts