Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam, chciałbym się podzielić z wami moją "twórczością" i spytać, co o niej sądzicie? Mam nadzieję, że się wam spodoba EDIT: Muszę znaleźć jakiegoś lepszego hosta do fotek, ehhh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Masz fajny styl, ładnie Ci to wychodzi i w ogóle. Photoshop? Tablet? Czy wektor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Szkic robię myszką w MS Paint. Cała reszta, lineart, kolorki i wykończenie w Photoshopie CS5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Genius! Przyjmujesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Genius! Przyjmujesz zamówienia? Oh, niestety w tym momencie nie Jestem zawalony requestami na deviantarcie i po prostu na razie nie przyjmuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Oh, niestety w tym momencie nie Jestem zawalony requestami na deviantarcie i po prostu na razie nie przyjmuję a dasz linka na DA? będzie Watch <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mega Chętnie zobaczę wszystkie prace na DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mega Chętnie zobaczę wszystkie prace na DA http://Ziemniax.deviantart.com Ostrzegam, moje prace są bardzo... hmm... sugestywne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Myszką w panit'cie? Że w00t? Ludzie, jak Wy to robicie ;( Chociaż Paint teraz ma taki magiczny pędzelek, który wygładza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Myszką w panit'cie? Że w00t? Ludzie, jak Wy to robicie ;( U mnie to akurat paręnaście miesięcy praktyki i tony cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 U mnie to akurat paręnaście miesięcy praktyki i tony cierpliwości Nie dziwię się... Ja za dawnych czasów jak nie miałam tabletu, to albo rysowałam tylko ręcznie, albo ewentualnie skanowałam i kolorowałam zeskanowane na kompie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie dziwię się... Ja za dawnych czasów jak nie miałam tabletu, to albo rysowałam tylko ręcznie, albo ewentualnie skanowałam i kolorowałam zeskanowane na kompie. Heh, ja dopiero co na gwiazdkę nabyłem tablet ale za nic nie mogę się przyzwyczaić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Heh, ja dopiero co na gwiazdkę nabyłem tablet ale za nic nie mogę się przyzwyczaić Ciężko będzie na początku, ale uwierz mi, warto. Ja też długo nie mogłam się przekonać, a teraz czasem tęsknię za rysowaniem ręcznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Baaaardzo fajne prace ^^. Widać że na forum jest sporo utalentowanych ludzi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo ładnie i staranie wykonane prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Baaaardzo fajne prace ^^. Widać że na forum jest sporo utalentowanych ludzi :3 Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo ładnie i staranie wykonane prace. Awww, dziękuje wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 PRZECUDOWNE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Cudne! ^^ Nie wiem, co jeszcze mógłbym dodać... takie słodkie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Patrze na te prace i nie mogę się na nie napatrzeć. Są super! /)^3^(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Trochę minęło czasu od ostatniego wstawienie (nie miałem jako tako nic wystarczająco bezpiecznego, by to zrobic) ale macie Praktykuje teraz rysowanie tablecikiem Mam nadzieję, że za wiele nie spieprzyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Bardzo zacnie jak zwykle . Powiadasz że uczysz się na tablecie, z początku będzie trochę ciężko, ale z czasem to nie będzie problem żaden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Bardzo zacnie jak zwykle . Powiadasz że uczysz się na tablecie, z początku będzie trochę ciężko, ale z czasem to nie będzie problem żaden. I tak czuje, ze mi to zajmie lata nim się naprawdę przyzwyczaję :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Kolejna porcja rysunków na tablecie RD w skarpetkach http://ziemniax.deviantart.com/art/Dashie-and-her-plot-351149286 Rainbow zupełnie olewa tornado w tle... Bo co się będzie dziewczyna z nim meczyć http://ziemniax.deviantart.com/art/Dashie-and-her-Tornado-351150110 Surfująca Applejack (Trochę zabawy watercolorem w SAI-u dla efektu wody :3) http://ziemniax.deviantart.com/art/Surfing-Jack-351152106 Efekt spotkania dwóch różnych gustów muzycznych http://ziemniax.deviantart.com/art/Musical-Differences-351152953 I to tyle, podoba się? Cały czas trenuję ten tablet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ostatni wyszedł ci najlepiej, moim zdaniem. Rysuj dalej, idzie ci coraz lepiej. A tak BTW. Jakiego tableta używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ostatni wyszedł ci najlepiej, moim zdaniem. Rysuj dalej, idzie ci coraz lepiej. A tak BTW. Jakiego tableta używasz? WACOM Bamboo Pen 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts