Flu Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 No dobra...to mój pierwszy rysunek Fluttershy. No cóż...nie ma ciała. Dam jeszcze trochę rysunków. Mówcie jakie błędy, trochę już znam i wiem jakie, będę się uczyć. Używam tych uśmieszków, ponieważ są przesłodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Bardzo ładne Tylko popraw troche grzywe... oczy, uszy i dodaj szyje, a będzie pięknie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniax Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Przypomina mi się mój pierwszy rysunek Fluttershy w Photoshoppie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dzięki, nie miałam już więcej czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Bardzo ładne W jakim programie rysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Em...w paincie (PAINT) troszeczkę poprawek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Yhm, no cóż jak na możliwości tego programu to nawet ładnie. Jednak radzę Ci ściągnąć sobie jakiś porządny program do robienia takich rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Jeśli brat - komputerowiec pozwoli To 2 praca z painta. No...nie wiele postępu. Każdy by osobiście przyznał, że pierwsza o wiele ładniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 A to mieszanka Twilight Sparkle i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Grzywa się nie udała ;/ pysk, ogólna całość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Proszę o ocenianie...umm...na wiek 10 letni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Więc masz 10 lat? Ja w takim wieku to nawet koła nie umiałam narysować (teraz zresztą też nie potrafię). Jak na taki wiek, to prace świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dzięki. Nie zdradzałam swojego wieku...bo myślałam, że wy pomyślicie, że jestem...;/ A to Fluttershy i Angel. A to już bez Angela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jak na to że to jest nasz "ukochany" Paint, To rysunki są naprawde śliczne. Mam nadzieję że twój brat udostępni ci jakiś porządniejszy program, bo paint to w końcu paint. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 W sumie mamy jeszcze gimp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Niedługo więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Narysuj mi Rarity! (nie zmuszam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Też ostatnio narysowałem FS...ale moja jest....trochę bardziej martwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Dobra, postaram ci się narysować Rarity. ... Jeśli mnie prosisz.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Twoje rysunki są ładne, ale mogłabyś trochę nad nimi popracować (polecam inny program bo mi w Paincie też słabo wychodzi) ale tak to naprawdę ślicznie Mam do ciebie malutką prośbę! Czy mogłabyś rysując jakiś obrazek narysować w tle Pinkie Pie Bardzo mi na tym zależy Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 ćwicz na gimpie bo dobrze Ci idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 W gimpie właśnie gorzej... Tak! Zrobię rysunek na tle z Pinkie Tu daję rysunek, ale niestety z samą Pinkie, bez Fluttershy bo nie umiałam.;/ A co do rysunku to porażka totalna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts