Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Anime: Another Postać: Misaki Mei ,,Widzisz, lalki są kompletnie puste, zarówno pod względem ciała jak i duszy. Ta pustka łączy je ze śmiercią, ale te puste rzeczy szukają czegoś, czym mogłyby wypełnić swoją pustkę. Nie czujesz że coś z ciebie uchodzi gdy tu jesteś?" Misaki Mei wypowiada to, gdy razem z Kouichi'm są na dole sklepu z lalkami. Link do komentarza
Unbridle Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Anime: Beyblade (dokładnie chodzi o Metal Masters) Postać: Masamune Kadoya Cytat: Jesteście bandą brutalnych maniaków! 1 Link do komentarza
Saper9 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) W sumie miałem problemy z wyborem,więc może kiedyś to zmienię Anime:Bleach Postać:Hollow Ichigo aka Hichigo(lub w mandze po prostu ,,Biały") Ichigo, możesz mi powiedzieć jaka jest różnica między królem a jego koniem? I nawet nie myśl by dać mi jakąś głupią dziecinną odpowiedź "Ponieważ ten pierwszy ma dwie nogi, a drugi cztery",albo inne bzdury w tym stylu. Jeśli ich forma, siła i umiejętności są dokładnie te same, dlaczego jeden z nich staje się królem i rządzi walką, a drugi zostaje koniem i nosi króla?! Może być tylko jedna prawidłowa odpowiedź. Instynkt! Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Saper9 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Mam jeszcze jeden ulubiony cytat Anime- Kuroshitsuji Postać- Sebastian Cytat- Yes My lord Link do komentarza
Recommended Posts